شناسهٔ خبر: 15085496 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

توزیع عادلانه منابع بانکی و مالی ، بستر ساز اشتغال پایدار در جامعه

دبیر کمیته پژوهش صندوق کارآفرینی امید گفت: توزیع عادلانه منابع و هدفمندی پرداخت‌ها را بستر ساز اشتغال پایدار در جامعه برشمرد.

صاحب‌خبر -
توزیع عادلانه منابع بانکی و مالی ، بستر ساز اشتغال پایدار در جامعه به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید حسام الدین پور عباس در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: صندوق کارآفرینی امید حامی کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک است.

وی اظهارداشت: این صندوق به عنوان بزرگترین نهاد حمایت کننده از کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در کشور مشغول فعالیت است.

دبیر کمیته پژوهش صندوق کارآفرینی امید کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک را از بخش‌های حیاتی فعالیت‌های اقتصادی کشورهای پیشرفته دانست و گفت: این نوع کسب و کارها از حیث ایجاد شغل، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور می‌شوند.

وی افزود: کسب و کارهای خانگی امروزه رشد فزاینده و قابل توجهی داشته و نقش مهمی در تولید ناخالص ملی کشورهای پیشرفته صنعتی دارند.

پورعباس گفت : با توجه به ارزش افزوده بالای تولیدات در مشاغل خانگی و بنگاه‌های خرد و کوچک، اهمیت حمایت مالی از این مشاغل دو چندان جلوه می‌کند.

وی گفت: صندوق کارآفرینی امید پس از روی کارآمدن دولت تدبیر و امید با تغییر روش پرداخت تسهیلات از خوداشتغالی انفرادی به کسب و کارهای مبتنی بر مدل‌های خطی، مرکب، منظومه‌ای و همکاری با نهادهای تخصصی در شناسایی خوشه‌ها، زنجیره‌های ارزش و برندها و همچنین اعزام تولیدکنندگان به دوره‌های آموزشی بین المللی، حضور در نمایشگاه‌های تخصصی داخلی و خارجی، شبکه سازی و برندسازی و بکارگیری آخرین دستاوردهای نهادهای مرجع و کشورهای همگن سعی کرده منابع اعتباری خود را به صورت منسجم و با هدف ایجاد اشتغال پایدار در اختیار صاحبان کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک قرار دهد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه صندوق کارآفرینی امید به شدت از کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک حمایت می‌کند، گفت: با پرداخت تسهیلات عادلانه و هدف گذاری مناسب همگان شاهد اثر بخشی بسیار مناسب این پرداخت‌ها در جهت ایجاد اشتغال پایدار در سطح کشور خواهند بود.

وی افزود: اثر اجتماعی طرح‌های مورد حمایت مالی صندوق در سطح سطح کشور به ویژه در مناطق محروم و روستایی نقش مثبت بسزایی در اشتغال این مناطق ایفا کرده است.

پور عباس اظهارداشت: صندوق کارآفرینی امید در سه سال گذشته اقدام به پرداخت بیش از 23 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، صنعتی و خدمات به بیش از 146 هزار متقاضی کسب و کار کرده که این امر زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای بیش از 200 هزار نفر را فراهم آورده است.

وی یادآور شد : این صندوق در طول سه سال گذشته به 200 هزار نفر زوج جوان و افراد کم توان مالی وام ازدواج و ضروری با اعتباری افزون بر 9 هزارو 500 میلیارد ریال کرده است.