شناسهٔ خبر: 15083780 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

ملی شدن استانداردهای محصولات ارگانیک

رئیس انجمن ارگانیک و اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران از ملی شدن استانداردهای محصولات ارگانیک در کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر، سیدرضا نورانی در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: امنیت غذایی مهمترین وظیفه بخش کشاورزی و رسالتی حاکمیتی است و از اولویت بسیار بالایی در تمامی سطوح برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری دولت‌ها برای دستیابی به توسعه پایدار برخوردار است.

وی افزود: امنیت غذایی به مفهوم دسترسی همیشگی تمام افراد جامعه به غذای کافی، سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و پویا است.
 

رئیس انجمن ارگانیک و اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت: درکشاورزی ارگانیک علاوه بر توجه به تولید غذای کافی، تولید غذای سالم مورد توجه و کانون تمرکز فعالیت تولیدکنندگان است.
 

نورانی با بیان اینکه محصولات تراریخته به شدت سلامت جامعه را تهدید می کند، گفت: سال گذشته 5.5 میلیارد دلارمحصولات تراریخته بدون نام و نشان وارد سفره مردم  شد.
 

رئیس انجمن ارگانیک و اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران افزود: محصولات ترایخته ضمن از دست دادن ارقام بومی و از بین رفتن تنوع زیستی موجبات  تهدید سلامت و امنیت غذایی افراد جامعه را فراهم می سازد.
 

وی همچنین کشاورزی ارگانیک را دوست دار محیط زیست معرفی کرد و گفت: در کشاورزی ارگانیک محصول مورد نظر به صورت طبیعی و بدون استفاده از کود یا آفت‌کش‌های شیمیایی تولید می شود و سلامت عمومی‌ جامعه واکسینه می‌شود.
 

نورانی شناسایی مناطق تولید محصولات ارگانیک، شناسایی تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران محصولات ارگانیک براساس تقاضای بازار و اولویت‌بندی آنها، بررسی مسائل و مشکلات تولید محصولات ارگانیک و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را از مهمترین فعالیت‌های انجمن ارگانیک و اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران دانست.