شناسهٔ خبر: 15083411 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

شبکه‌های ماهواره‌ای با القای فرهنگ غرب، بی‌هویتی را دامن می‌زند

گروه اجتماعی: مسئول سازماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای با القای فرهنگ غرب، بی‌هویتی را دامن می‌زند، گفت: ترویج شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی امنیت روحی و روانی افراد و خانواده‌ها را از بین می‌برد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام رضایی، مسئول سازماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: حجاب و عفاف تأثیرات روحی و روانی بسیاری در زندگی فردی افراد می‌گذارد که این عامل باعث استحکام بنیان خانواده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه زنان و همسران بی عفت با حضور در جامعه، نه تنها سلامت روحی و بهداشت روانی همسر و فرزندان خود بلکه دیگر افراد جامعه را مختل و اعتماد افراد را کاهش می‌دهند، اظهار کرد: حفظ حریم بین زن و مرد و ترویج عفاف باعث جلوگیری از طمع و حرص نامحرمان می‌شود.

رضایی با بیان اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای با القای فرهنگ غرب، بی‌هویتی را دامن می‌زند، گفت: ترویج شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی امنیت روحی و روانی افراد و خانواده‌ها را از بین می‌برد.

وی تأکید کرد: تأثیرات سوء فرهنگ غرب و الگو شدنش برای افراد جامعه سستی و ضعف بنیان خانواده و در نهایت تخریب آن را در پی دارد.

این کارشناس دینی عنوان کرد: ازدواج‌های سفید، طلاق‌های عاطفی و غیرعاطفی، حس تنوع‌طلبی همسران از تأثیرات سوءفرهنگ بیگانه صورت گرفته که باید به‌دنبال راهکارهایی برای ممانعت تأثیر آن از جمله دعوت به دینداری، حفظ پوشش مادران و دختران، پوشش مناسب کودکان دختر، تشویق و رسیدگی فرزندان در رعایت عفاف و حجاب، تقویت غیرت مردان و معرفی الگوی لازم باشیم.

رضایی با تأکید بر نقش والدین و آموزش و پرورش در آموزش حجاب و عفاف، یادآور شد: اساسی‌ترین و ماندگار‌ترین راهکار تقویت فرهنگ حجاب و عفاف اقدام در دوره‌های مختلف تحصیلی با توجه به سن و روحیات دانش‌آموزان است.