شناسهٔ خبر: 71532318 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

سخنگوی وزارت خارجه: شهیدان «سید هاشم صفی الدین» و «سیدحسن نصرالله» نماد مقاومت شرافتمندانه علیه اشغال و تجاوز هستند

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نوشت: امروز انسان‌های آزاده در سراسر جهان و منطقه غرب آسیا دوشادوش مسلمانان و مردم شریف لبنان به ۲ شهید بزرگ سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، که همه عمر خود را در راه آرمان انسانیت و کرامت انسانی صرف کرده و در مقابل اشغالگری و ظلم ایستادگی نمودند ادای احترام می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به مناسبت تشییع پیکر شهیدان شیخ صفی الدین و سیدحسن نصرالله نوشت: این ۲ بزرگوار نماد مقاومت شرافتمندانه علیه اشغال و تجاوز و حمایت از مبارزه مشروع مردم فلسطین برای احقاق حق تعیین سرنوشت و زندگی عزتمندانه هستند.

اسماعیل بقایی در پیامی در شبکه اکس به مناسبت مراسم تشییع پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی الدین دبیران کل شهید حزب الله لبنان نوشت: «باید کسانی که زندگیِ زودگذرِ دنیا را با سرای جاویدان آخرت مبادله می‌کنند، در راه خدا بجنگند. و هر که در راه خدا بجنگد و کشته شود، یا بر دشمن پیروز گردد، پس پاداش بزرگی به او خواهیم داد.

امروز انسان‌های آزاده در سراسر جهان و منطقه غرب آسیا دوشادوش مسلمانان و مردم شریف لبنان به ۲ شهید بزرگ سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، که همه عمر خود را در راه آرمان انسانیت و کرامت انسانی صرف کرده و در مقابل اشغالگری و ظلم ایستادگی نمودند ادای احترام می‌کنند.

اخبار مرتبط

انتهای پیام