شناسهٔ خبر: 15082102 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام سروستانی:

ازدواج یک سنت نبوی و در عین حال نیاز بشری است

کانون خبرنگاران نبأ: عضو شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با بیان اینکه در جامعه اسلامی خانواده باید در همه زمینه‌ها خدامحور باشد، گفت: ازدواج یک سنت نبوی و در عین حال نیاز بشری است.

صاحب‌خبر -
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا ، نب أ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا سروستانی، عضو شورای فرهنگ عمومی و مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر، ظهر شنبه ۱۳ شهریورماه در جمع کارکنان و تشکل‌های دینی این اداره کل ضمن گرامیداشت ایام ذی‌الحجه به ویژه پیوند آسمانی امام علی(ع) و بانوی بزرگ دو عالم حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: در این روز بزرگ این پیوند آسمانی به وجود آمد و زندگی مشترکی که از ابعاد و زوایای مختلف الهی و در عین حال الگوی ارزشمندی برای پیروان مکتب اسلام بود به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: این دو شخصیت بزرگ هم از حیث معنوی و هم از حیث اجتماعی و خانوادگی الگوی پایداری برای مسلمانان بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر افزود: ازدواج یک سنت نبوی و در عین حال نیاز بشری است که باید در جامعه به آن احترام گذاشت و به وسیله ازدواج خانواده تشکیل می‌شود که این امر منشا ازدیاد جمعیت و در حقیقت مقدمه ای برای تقویت جامعه است و که اسلام نگاه بسیار مطلوب و حائز اهمیتی به ازدواج دارد.

در جامعه اسلامی خانواده باید در همه زمینه‌ها خدامحور باشد
حجت‌الاسلام سروستانی گفت: در جامعه اسلامی خانواده باید در همه زمینه‌ها خدامحور باشد و بهترین ازدواج‌ها آنهایی هستند که با نگاه اسلام یعنی بر اساس عقلانیت و نیاز واقعی بشر صورت گیرد نه ازدواجی که بر اساس احساسات باشد یا یک سری نا‌هنجاری‌هایی که سبب سقوط خانواده شوند.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر افزود: تجربه نشان داده ازدواجی که بر اساس سنت نبوی صورت پذیرد هم برای زوجین و هم برای جامعه مثمر ثمر است زیرا تعالیم اسلامی به گونه‌ای است که هم برای زندگی فردی و هم برای جامعه تاثیرگذار است.

وی با بیان این که ما در این ازداواج آسمانی نکات مثبتی می‌بینیم که باید در جامعه توسعه پیدا کنند، اظهار کرد: متأسفانه در جامعه شاهد آسیب‌هایی از قبیل طلاق هستیم که اگر آسیب‌شناسی کنیم به این نتیجه می‌رسیم که عمده ازدواج‌های ناموفق که منجر به جدایی می‌شوند آنانی هستند که بر اساس دوستی‌های غلط یا انتظارات کذب به وجود آمده‌اند.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: بهره‌گیری از منطق، معرفت و شناخت زوجین از همدیگر، ایمان و زندگی بر اساس خدامحوری محورهای مهم یک ازدواج موفق را تشکیل می‌دهند.

وی احترام متقابل و تقسیم کار متناسب با شئون زن و مرد در جامعه را از دیگر محورهای ازدواج موفق برشمرد و افزود: امروزه یکی از آسیب‌هایی که وجود دارد این است که خانه‌داری بعد از اشتغال در اولویت دوم خانواده‌ها قرار گرفته است.

حجت الاسلام سروستانی با تاکید بر لزوم تاسی از روش و منش حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه‌(س) گفت: آن دو بزرگوار به گونه‌ای مدیریت کردند که کارهای خانه به حضرت زهرا(س) و کارهای بیرون به امام علی(ع) محول شده بود.

مدیرکل تبلیغات استان بوشهر تصریح کرد: تربیت فرزندان به عنوان یکی از الگوهای بارز زندگی ایشان بود که فرزندانی تأثیرگذار برای دین و جامعه تربیت کرد و در حقیقت بقای اسلام و توسعه سنت نبوی به وسیله خانواده معنوی ایشان بود.

وی در پایان این آئین ساده‌زیستی و عدم تمایل به تجملات و زرق و برق دنیوی را از دیگر محورهای این ازدواج برشمرد و گفت: آن دو شخصیت الهی با حداقل امکانات توانستند این خانواده موفق را تشکیل دهند که دستاوردهای مهمی را به همراه داشت.


حامد فکوری