به گزارش دفاع پرس از کرمان، محمدرضا حسنی سعدی در نشست مشترک اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شورای مشورتی ایثارگران و شورای هماهنگی امور ایثارگران کرمان با حضور مشاور وزیر کشور افزود: 264 مورد سهمیه اشتغال در استان کرمان طی سال گذشته اجرا شده است.
وی تصریح کرد: 5 کمیسیون پزشکی ایثارگران سال گذشته در استان کرمان برگزار شد که 2 هزار و 514 نفر در این کمیسیون ها شرکت کردند.
وی گفت: یکهزار و 500 پدر و مادر شهدا که به طور کامل زمینگیر هستند در کرمان حضور دارند و 308 مورد از والدین شهدا و جانبازان کرمانی طی سال گذشته از دنیا رفته اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان افزود:سال گذشته یکهزار و 377 مورد تسهیلات مسکن به ایثارگران استان کرمان پرداخت شد.
حسنی سعدی گفت: 94 هزار و 668 مورد درخواست کتبی از جامعه ایثارگران استان کرمان طی سال گذشته ثبت شده است.
وی افزود: 91 هزار نفر از ایثارگران استان کرمان بیمه هستند و هزار و 100 دانشجوی شاهد و ایثارگر در کرمان حضور دارند.
وی اظهار کرد: بیش از یکهزار نفر در مرکز علمی کاربردی ایثارگران استان کرمان مشغول به تحصیل هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان گفت: پروانه بهره برداری درمانگاه ایثارگران از وزارت کشور گرفته شده است که خدمات تخصصی پزشکی و خدمات در منزل ارائه می دهد.
وی گفت: دیدارهای گروهی و فردی با خانواده شهدا سال گذشته انجام و در چند محور مناسب سازی فضای زندگی این گروه نیز اجرا شده است.
وی استان کرمان را در ساماندهی گلزار شهدا پیشتاز معرفی کرد و افزود: 6 اثر در حوزه ایثار و شهادت طی سال گذشته چاپ و 305 مورد کاشی کاری تصویر شهدای استان کرمان انجام شد.
حسنی سعدی اظهار کرد: 4 هزار و 430 مورد از دانش آموزان خانواده ایثارگران طی سال گذشته در استان کرمان ساماندهی شده اند.
وی افزود: 412 یادواره شهدا با کمک تمام دستگاه های اجرایی طی سال گذشته در استان کرمان برگزار شده است.
در این نشست حجت الاسلام مهدی عربپور امام جمعه موقت کرمان گفت: امروز ما به فرهنگ ایثار و شهادت نیاز داریم گرچه جوانان زیادی هستند که راه شهدا را می پیمایند.
امام جمعه موقت کرمان گفت: شهدا با فرهنگی زیسته اند و با همان فرهنگ به شهادت رسیدند ما باید همان فرهنگ را در جامعه بسط دهیم.
وی بیان کرد: یکی دیگر از فرهنگ و خصویت شهدا اخلاص آنهاست و شهدا نزد ملت عزیزند و باید با نگاه کرامت به آنها نگریست.
وی افزود: باید خدماتی را که به خانواده ایثارگران می دهیم بیش از آنچه باشد که در سایر جوامع است و خدمت به خانواده ایثارگران به نوعی عبادت محسوب می شود.
انتهای پیام/