به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، غلامرضا یاوندعباسی پیش از ظهر امروز در نشست مشترک اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شورای هماهنگی امور ایثارگران در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان اظهار داشت: استان کرمان نه تنها در دوران دفاع مقدس، بلکه بعد از آن هم در جایگاههای خوبی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت قرار دارد.
وی بیان داشت: استان کرمان نه برای کشور بلکه در عرصه مقاومت برای دنیا حرف دارد و خوشا به سعادت کرمانیها که توانستند این اندازه نقشآفرین باشند.
یاوندعباسی عنوان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات را ارائه میدهد، اما اینکه تاکید داریم تا مشاور ایثارگران در دستگاهها وجود داشته باشد، چون بنیاد شهید دستگاهی در عرض دستگاههای دیگر است و کار فراوانی هم دارد.
وی افزود: رابطان ایثارگران در دستگاهها باید به دنبال احیای قوانین و مقررات ایثارگران، نظارت بر آنها و رفع موانع احتمالی باشند.
یاوندعباسی گفت: برای ایثارگران در کشور قانون کم نداریم، البته بخش اعظم آن قوانین غیرکاربردی، متعارض و بیخاصیت و قوانینی است که زمان از آنها گذشته و امروز کاربرد ندارد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران بیان داشت: ما به دنبال کار نهادینه شده و ساختارمند هستیم که شوراهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بتوانند اهداف و برنامهها را در رگهای تمام سیستمهای اجرایی استان جاری کنند و نسبت به آن توجه دهند.
مسئول هماهنگی امور ایثارگران در وزارت کشور گفت: ما همه فرهنگ ایثار را در دفاع مقدس نگه داشتیم و جایی خرج نکردیم، اما فرهنگ ایثار در هر عرصهای وارد شود، مایه خیر و برکت است.
وی ابراز داشت: فرهنگ ایثار وارد خانواده نشد که اگر بود این همه طلاق نداشیم، فرهنگ ایثار گذشت را آموزش میدهد و این می تواند خانوادهها را نجات دهد.
یاوندعباسی عنوان کرد: آیا فرهنگ ایثار در مباحثی همچون ترافیک، عدالت اجتماعی، درمان، امنیت، آموزش، نظم عمومی، دانشگاهسازی و ... وارد شده است در شورای ترویج تنها نباید به دنبال چاپ کتاب و برگزاری یادواره باشیم.
وی افزود: هر کسی میتواند در حوزه ایثار قدم بردارد و این میتواند در بخشهای مختلف باشد، عملیاتی کردن وصیتنامه شهدا کار شورای ترویج است و آیا به نکاتی مانند حقالناس، نماز و عفاف و ... از درخواستهای شهدا کار کردیم.
یاوندعباسی ادامه داد: کار شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این است که نتیجه و اثر وصیتنامهها را در جامعه شاهد باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بعضی رزمندگان ما در نابسامانیهای معیشتی زندگی میکنند و کسی نیست به آنها رسیدگی کند.
وی گفت: اعتقاد بر این دارم تا زمانی که ماده 18 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران اجرایی نشود، نظام خدماترسانی به رزمندگان زیر سووال است.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران بیان داشت: الان ما جانباز 20 درصد اعصاب و روان داریم که زندگی برای خود و خانوادهاش جهنم است، اما در بهرهمندی از خدمات، نیازهای وی برطرف نمیشود.
یاوندعباسی عنوان کرد: عدالت در توزیع همین خدمات اندک میان ایثارگران وجود ندارد، اجرای ماده 18 مدیریت و تدبیر شجاعانه میخواهد.
وی ابراز داشت: برابر ماده 21 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران حداقل 25 درصد سهمیه استخدام مربوط به ایثارگران است و بیش از این اندازه هم مشکلی وجود ندارد.
یاوندعباسی گفت: برای تبدیل وضعیت جانباز و فرزند شهید هیچ مانعی در این زمینه نداریم.
وی بیان داشت: دولت یازدهم دو کار خوب در حوزه ایثارگران انجام داد، اول اینکه قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران را به جریان در آورد و دوم اینکه سند راهبردی خدماترسانی به رزمندگان تصویب شد که کار بسیار خوب و ممتازی است، اما اکنون برای خروجی آن باید کار کنیم.
انتهای پیام/80017/خ40
∎