شناسهٔ خبر: 15076572 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

نگاه

صاحب‌خبر -
  • در بازید مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت از موزه عبرت ایران مطرح شد؛
  • بنیاد فرهنگی روایت با همکاری موزه عبرت ایران به تولید آثار هنری مشترک می‌پردازد

مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت از آمادگی این بنیاد در تولید محصولات مشترک با موزه عبرت ایران در حوزه آثار سینمایی، تلویزیونی و مستند، کتاب ، آثار تجسمی، انیمیشن و تئاتر با موضوع انقلاب و بر اساس اسناد و خاطرات زندانیان سیاسی محبوس در زندان‌های رژیم پهلوی خبر داد.
به گزارش کاروکارگر، جواد جباری مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت و جمعی از مدیران این بنیاد از موزه عبرت ایران بازدید به عمل آوردند.
در جلسه ای که بعد از این بازدید با حضور مدیر عامل موزه عبرت ایران و مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت برگزار شد، زمینه های همکاری بین طرفین در آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این دیدار جواد جباری وجود این موزه را فرصتی مناسب برای بیان عینی سفاکی های رژیم پهلوی و مبارزات همه آحاد ملت بر علیه آن رژیم دانست و گفت:این موزه ظرفیت و پتانسیل ویژه ای دارد که ما آمادگی داریم تا در زمینه های هنری، سمعی و بصری در جهت روشنگری و نمایش جنایات رژیم پهلوی ضمن همکاری با موزه به نتایج و دستاوردهای مثبتی نائل شویم.
مدیر عامل بنیاد فرهنگی روایت همچنین از آمادگی این بنیاد در تولید محصولات مشترک در حوزه آثار سینمایی، تلویزیونی و مستند، کتاب ، آثار تجسمی، انیمیشن و تئاتر با موضوع انقلاب و بر اساس اسناد و خاطرات زندانیان سیاسی محبوس در زندان های رژیم پهلوی خبر داد و افزود: ما باید نسبت به ثبت، ضبط و انتشار خاطرات زندانیان سیاسی قبل از انقلاب اسلامی با تشکیل کارگروه های تخصصی متشکل از اساتید این حوزه تلاش ها و اقدامات شایسته ای به عمل آوریم.
در پایان این جلسه حسن پور مدیرعامل موزه عبرت ایران از آمادگی کامل برای تولید مشترک آثار هنری در راستای اهداف روشنگرانه و انقلابی خبر داد و تاکید کرد با آثار هنری می‌توان دایره تاثیرگذاری این موزه را جهانی کرد.
موزه عبرت ایران در میدان امام خمینی (منطقه تاریخی باغ ملی یا میدان مشق سابق) قرار گرفته است. این موزه در تاریخ ۸ بهمن ماه ۱۳۸۲ پس از تغییر مخوف ترین شکنجه گاه تاریخ ایران به موزه عبرت ایران تبدیل شد.

  • نوربخش خبر داد: مراحل درمانی محمدرضا شجریان ادامه دارد

درپی انتشار شایعه‌هایی درباره سلامتی محمدرضا شجریان، حمیدرضا نوربخش پس از تماس با خانواده او، از ادامه مراحل درمانی‌اش خبر داد.
به گزارش کاروکارگر؛ درپی انتشار شایعه‌هایی درباره سلامتی استاد محمدرضا شجریان، حمیدرضا نوربخش با خانواده او تماس گرفت و جویای احوال «استاد آواز ایران» شد. حمیدرضا نوربخش درباره سلامتی استاد شجریان گفت: در روزهای گذشته پس از انتشارات شایعه‌هایی، با خانواده استاد شجریان تماس‌هایی داشتم و آن‌طور که خبردار شدیم، مراحل درمانی او همچنان ادامه دارد و خوشبختانه هیچ‌کدام از شایعه‌ها صحت ندارد.او ادامه داد: به گفته تیم پزشکان معالج استاد در آمریکا مرحله نخست شیمی‌درمانی او به پایان رسیده و پس از گذراندن دوران نقاهت، مراحل درمانی‌اش ادامه پیدا می‌کند. مدیرعامل خانه موسیقی اظهار کرد: امیدواریم مراحل درمانی این استاد برجسته موسیقی ایران با موفقیت انجام شود و در آینده نزدیک شاهد حضور او در کشور باشیم. نوربخش با اشاره به انتشار شایعه‌های بی‌اساس درباره سلامتی استاد شجریان، گفت: از همه علاقه‌مندان و مردم هنردوست ایران می‌خواهم فقط از مراجع رسمی پیگیر سلامتی استاد شجریان باشند و به شایعه‌های منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند.

  • پیام معاون هنری ارشاد به جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیست و سومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان کشور پیام داد.
به گزارش کاروکارگر، علی مرادخانی در آستانه برگزاری بیست و سومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان در پیامی نوشته است:
«تاریخ هنرهای تجسمی ایران ادوار درخشانی دارد و امروز نیز ظرفیت و استعداد نسل جستجو گر و پرشور هنرجویان جوان در رشته‌های مختلف هنرهای تجسمی می تواند آثار ارزشمندی تولید نماید و میراث گرانقدری باقی گذارد. جوانان هنرمند در کنار توجه به هنرهای ایرانی و پیشینه خود، نگاهی نیز به جریان‌های هنری جهان و رویدادهای بین‌المللی دارند که این ویژگی زمینه رشد و تعالی هنر والای ایرانی را با زبان و بیان جهانی فراهم خواهد نمود.تعداد دانشجویان و فارغ التحصیلان هنرهای تجسمی، نمایشگاه‌ها و نگارخانه های متعدد و متنوع و حضور هنرمندان جوان در رویداد های ملی و بین المللی بیانگر ظرفیت قابل توجه هنرهای تجسمی است که با تامین شرایط و بسترهای مناسب از سوی نهادهای فرهنگی، هنری می‌تواند هنر معاصر ایران را با مشخصه های بومی و نوآوری با رویکرد معاصر به نمایش گذارد.استعدادیابی و نیازسنجی هنرجویان جوان از مسیر رویدادهایی مانند جشنواره های هنری انجام‌پذیر است  و جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان کشور با توجه به حضور جوانان از سراسر کشور این امکان را فراهم می‌نماید و دستاوردهای حاصل از آن می‌بایست در برنامه ریزی برای توسعه هنر ایرانی و حضور جهانی آن مورد بهره‌برداری قرار گیرد. همچنین این جشنواره بستری مناسب برای پیوند تجربه و دانش و نیز سوابق حرفه‌ای با آموخته های دانشگاهی و مراکز آموزشی در فضای کارگاهی است که در شناسایی استعداد و توانمندی هنرجویان جوان و در تعامل تعالی‌بخش با استادان قابل استفاده است.امید است جشنواره بیست و سوم نیز در استان کردستان که تجربه میزبانی رویدادهای هنری ملی و بین المللی را دارد و خود از استعدادهای هنری فراوان برخوردار است، کماکان به شایستگی و با آثار و برکات موردانتظار برگزار گردد.اینجانب از تلاش همکاران دفتر هنرهای تجسمی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، ستاد جشنواره و به ویژه همراهی و مشارکت هنرمندان و استادان و حضور پر شور هنرمندان جوان تشکر می‌نمایم و از خداوند متعال توفیق همگان را در مسیر خدمت به پیشرفت و تعالی هنر ایرانی ـ اسلامی و هنرهای تجسمی کشور مسألت دارم.»بیست و سومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان کشور به دبیری رضوان صادق زاده عصر یکشنبه ۱۴ شهریورماه در سنندج افتتاح می‌شود و از روز دوشنبه کارگاه های جشنواره در رشته های نقاشی، طراحی، خوشنویسی، نگارگری، حجم، عکاسی، تصویرسازی، ارتباط تصویرسازی و کاریکاتور آغاز می شود.
بیست و سومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان کشور از سوی دفتر هنرهای تجسمی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در سنندج برگزار می شود.