شناسهٔ خبر: 15075600 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آغاز سال تحصیلی 110طلبه جدید در حوزه های علمیه مراغه

امام جمعه مراغه: طلاب باید توان رصد مسائل و تحلیل آن ها را داشته باشند

مراغه – ایرنا – امام جمعه مراغه با اشاره به هجمه های گسترده علیه دین اسلام و مذهب شیعه، گفت: علم و عمل دو بازوی طلبه ها برای مقابله با این هجمه هاست و یک طلبه با دارا بودن این ویژگی ها توان رصد و تحلیل اتفاق های جامعه را کسب می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، آیت الله محمدتقی پورمحمدی روز شنبه در آئین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه مراغه افزود: دانش اندوزی طلبه ها و عمل به آن باعث هموار شدن مسیر عمل به رسالت طلبگی می شود.
وی اضافه کرد: طلبگی شغل نیست، بلکه رسالتی برای تبلیغ دین در جامعه اسلامی است و طلاب باید از بدو ورود به حوزه های علمیه خود را تا آخر عمر به سلاح علم و عمل مسلح کنند.
امام جمعه مراغه ادامه داد: یک طلبه باید همراه با تحصیل، تقوا را در زندگی خود پیشه کرده و در کنار اخلاص و کمالات اخلاقی به صورت متواضعانه با مردم برخورد کند تا وظیفه دینی و اسلامی را در هر زمانی انجام دهد.
آیت الله پورمحمدی همچنین ساده زیستی در کنار برنامه ریزی دقیق تحصیل و زندگی را مهمترین ویژگی یک طلبه عنوان کرد و گفت: پشتکار در مسیر تحصیل و همت والا موجب رسیدن به بالاترین داشته هاست.
وی با اشاره به روی کار آمدن حکومتی مبتنی بر ولایت فقیه/ انقلاب اسلامی/ و هجمه ها علیه دین اسلام و مذهب شیعه افزود: همه موظف به پاسخگوئی به مشکلات جامعه هستیم و حوزه های علمیه بهترین محل و طلاب امن ترین اشخاص برای پاسخگوئی به این شبهه ها و مشکلات هستند.

*** 650 طلبه در حوزه های علمیه مراغه مشغول تحصیل هستند
امام جمعه مراغه با اشاره به اینکه هم اکنون 650 طلبه مشغول کسب علوم حوزوی در این شهرستان هستند، افزود: 110 نفر از این تعداد امروز سال تحصیلی را آغاز کردند.
آیت الله پورمحمدی افزود: هم اکنون در چهار حوزه علمیه امیرالمومنین (ع)، امام حسن مجتبی (ع)، امام حسین (ع) و امام سجاد (ع) 450 طلبه برادر و در حوزه علمیه حضرت فاطمه زهرا (س) نیز 200 طلبه خواهر مشغول کسب علوم حوزوی هستند.
وی با بیان اینکه تمامی سطح های علوم حوزوی /سطح یک تا 10/ در این مدارس توسط 40 استاد به طلاب ارائه می شود، افزود: حوزه های علمیه برادران این شهرستان، مدارس احیا شده تاریخی است.
آیت الله پورمحمدی افزود: مراغه در زمان پایتختی ایلخانان / اوج شکوفائی رصدخانه و زمان حضور خواجه نصیر در این شهرستان/ دارای 24 مدرسه علمیه بوده که بسیاری از این مدارس توسط حکومت های سابق تصرف شده اند.
وی اظهار کرد: این تولیت به دنبال احیای این مدارس است تا بتواند زمینه کسب علوم حوزوی در این شهرستان بیشتر از گذشته نمایان کند.
شهرستان تاریخی مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
3034/ 3072/518