شناسهٔ خبر: 15074524 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس سازمان زمین شناسی:

بیش از دو میلیون کیلومتر خطی ژئو فیزیک هوایی در کشور اجرا می شود

بیرجند- ایرنا- معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایران گفت: تهیه دو میلیون و 900 هزار کیلومتر خطی ژئوفیزیک هوایی با فاصله 250 متر و ارتفاع 30 تا 60 متر برای کشور در نظر گرفته شده است.

صاحب‌خبر -

محمد تقی کره ای روز شنبه در حاشیه بازدید از شرکت کویر تایر بیرجند بدون اشاره به میزان خطی ژئوفیزیک انجام شده به خبرنگار ایرنا افزود: پرواز در این ارتفاع کار سختی است، باید از توپوگرافی منطقه تبعیت شود، در کوهستان از بالگرد و در مناطق دشت از هواپیما استفاده می کنیم.
وی اظهار کرد: ژئوفیزیک هوایی در بیشتر کشورهای دنیا انجام شده است، اگر بخواهیم کانسارهای زیرسطحی را شناسایی کنیم باید از روش ژئوفیزیک هوایی استفاده شود.
وی یادآور شد:از سال گذشته تاکنون 100 هزارکیلومتر خطی ژئوفیزیک هوایی در خراسان جنوبی کار شد، بیشترین مقدار پرواز ژئوفیزیک هوایی کشور در این استان انجام شده است.
وی اظهار امیدواری کرد تا سال آینده اولویت نخست استان در بحث ژئوفیزیک هوایی به طور کامل پوشش داده شود.
وی اضافه کرد: خراسان جنوبی ظرفیت بالایی در زمینه معدن دارد، هدف وزارت صنعت، معدن و تجارت، شناسایی ذخیره معدنی استان است.
شرکت کویر تایر بیرجند با ظرفیت تولید سالیانه 27 هزار و 900 تن انواع تایر در زمینی به مساحت یک میلیون و 120 هزار متر مربع و زیربنای 75 هزار متر مربع در سال 1377 پروانه بهره برداری دریافت کرد و زمینه اشتغال هزار و 180 نفر در این واحد تولیدی فرامه شده است.
2047/7559/