به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو پرس، 35 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند در قالب گروه جهادی شهید امینی جهت فعالیت های عمرانی فرهنگی و آموزشی در روستاهای اسماعیل آباد، چاهدراز و چاه بک نهبندان مستقر شدند.
جهادگران دانشگاه بیرجند در راستای تحقق سیاست های محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی در روستای اسماعیل آباد، ساخت مرغداری برای مردم روستا و تکمیل محوطه حسینیه روستا و فضا سازی این مکان را عهده دار شدند.
این دانشجویان بسیجی در روستای چاه بک که یکی از روستاهای مرزی نهبندان است، علاوه بر برگزاری کلاس های آموزشی و فرهنگی همچون احکام، نقاشی، کامپیوتر و... برای بچه های 4 تا 10 سال، ساخت خانه عالم و دهیاری روستا را بر عهده گرفتند.
مسئولین دانشگاه بیرجند و ناحیه بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی نیز جهت عرض خداقوت به دانشجویان بسیجی از گروه جهادی شهید امینی دانشگاه بیرجند در روستاهای اسماعیل آباد و چاه بک نهبندان بازدید کردند.
بازدید مسئولین دانشگاه بیرجند و ناحیه بسیج دانشجویی از گروه جهادی شهید امینی + تصاویر
مسئولین دانشگاه بیرجند و ناحیه بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی از گروه جهادی شهید امینی دانشگاه بیرجند در روستاهای اسماعیل آباد و چاه بک نهبندان بازدید کردند.
صاحبخبر -
∎