به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستانخبر؛ رجیم حیدری گلرودباری روز گذشته در جلسه شورای آموزشوپرورش آستانهاشرفیه در سالن جلسات این اداره بابیان اینکه همتها مؤثرتر از محدودیتهای مالی است اظهار داشت: عدالت این نیست که همه دانشآموزان از یک نوع کیفیت آموزشی بهره ببرند بلکه باید بهتناسب ظرفیتهایی موجود و توانایی افراد مختلف آموزشهای لازم داده شود.
وی با اشاره به اینکه تلاش مدیران و معلمان منجر به ارتقای مباحث آموزشی میشود گفت: رقابت و تلاش مدیران باید با بهترین مدارس کشور باشد تا دانشآموز نیز بتواند به نحو شایسته کسب علم و معرفت کند.
فرماندار آستانهاشرفیه با تأکید بر ارتقای درجه آستانه در زمینه سوادآموزی افزود: باید دریافت کمک از اولیای دانشآموزان از خانواده های خیر و مستعدی باشد که استطاعت مالی دارند و این کار نیز باید ضابطه مند باشد.
رئیس اداره آموزشوپرورش آستانهاشرفیه نیز در این جلسه بابیان اینکه ثبت نام تحصیلی در آستانهاشرفیه یکی از کم حاشیه ترین ثبت نام های در طرح هدایت تحصیلی در گیلان است اظهار داشت: آموزشوپرورش آستانهاشرفیه در بحث اسکان مسافران نوروزی نیز دو هزار و ۲۹۷ نفر در قالب ۴۵۰ خانوار را تاکنون اسکان داده است.
اسماعیل همایونی با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد دانشآموزان ثبتنامشدهاند افزود: تاکنون در مقطع ابتدایی چهار هزار و ۹۴۳ دانشآموز، در مقطع متوسطه اول دو هزار و ۱۹۶ دانشآموز و در مقطع متوسطه دوم ۵۶۴ دانشآموز در مدارس آستانه اشرفیه ثبت نام کرده اند.
وی بابیان اینکه آموزشوپرورش آستانهاشرفیه در بخش اردوهای اعزامی راهیان نور رتبه پنجم گیلان را در اختیار دارد گفت: در سال تحصیلی جدید اعزام دانشآموزان در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور و علی رغم مشکلات مالی از پ ۱۰ مهر آغاز میشود.
رئیس اداره آموزشوپرورش آستانهاشرفیه با اشاره به اینکه از بین ۹۵ سواد آموز تعداد ۷۷ نفر تحت پوشش قرار گرفتند افزود: در گیلان شش یادگیری محلی سوادآموزی قرار دارد که از این بین پنج یادگیری دولتی باظرفیت آموزش ۳۵۰ نفر و یک مرکز یادگیری غیرانتفاعی که در آستانه اشرفیه با ظرفیت یادگیری ۵۰ سوادآموز را تحت پوشش قرار داده است.
همایونی به اجرای طرح هجریت با اعتبار پنج میلیون توماتن در مدارس باقرالعلوم، الزهرای کورکا و سردار جنگل اشاره کرد و گفت: زیرسازی و حل مشکل آبگرفتگی مدرسه شهید امین پور و مدرسه استثنایی از جمله برنامه های اجرایی در چند ماه اخیر بوده است.
وی با اشاره به جلسات برگزارشده درباره سرویس مدارس بیان کرد: با توجه به موافقتی که بین اتحادیه تاکسیرانی و شهرداریها و پلیس راهور انجام شد مبلغ ۶۰ هزار تومان بهصورت ماهانه برای هریک از دانشآموزان تعیین شد که رانندگان نیز موظف به سوار کردن تنها چهار دانشآموز در خودرو و داشتن گواهینامه ب دو، کارت سلامت و اشتغال در آژانس هستند.
رئیس اداره آموزشوپرورش آستانهاشرفیه به دلایل مهاجرت هرساله دانشآموزان نخبه به شهرهای همجوار اشاره کرد و افزود: نبود فضای فیزیکی، تبلیغات و عدمحمایت سرمایهداران برای ارتقای مدارس غیرانتفاعی، از مهمترین دلایل مهاجرت هرساله نخبگان به شهرهای همجوار است.
شهردار آستانهاشرفیه نیز در این نشست بابیان اینکه نیت الهی در امور مختلف ماندگاری در کارها را رقم میزند اظهار داشت: متأسفانه در چند سال اخیر در حالی شاهد مهاجرت حاصل دست رنج فرهنگیان آستانهاشرفیه بهصورت گلچین شده به شهرهای همجوار هستیم که اساتید این دانشآموزان در همان مدارس شهرهای همجوار اهل آستانهاشرفیه هستند و باید با آسیبشناسی جلوی این رویه گرفته شود.
عبدالرضا سلیمانی با تأکید بر استفاده از ظرفیت آموزشی مدارس برای فرهنگی سازی در امور زیستمحیطی و بهداشتی گفت: هر شهروند آستانهای در روز یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم زباله تولید میکند که برای ما ۸۰ تومان در روز هزینه در بر دارد که با فرهنگسازی این هزینه را میتوان به سمت خدمات عمرانی برد.
شهردار آستانهاشرفیه با اذعان به اینکه کار فرهنگی نیاز به زمان دارد افزود: وجدان انسانها پیامبرانی هستند که خداوند برای بشر قرار داده است.
انتهای پیام/