به گزارش ایرنا، سردار محمدعلی نصرتی روز شنبه در نشست پیشگیری از آسیب های اجتماعی مواد مخدر و روانگردان ها در شهرستان میانه، افزود: تربیت صحیح فرزندان از سوی والدین باید در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مواد مخدر تنها مشکل کشور ما نیست، اظهار کرد: برخی کشورها از جمله کشور ما آسیب پذیری بیشتری در این زمینه دارد زیرا در کانون تولید و توزیع مواد مخدر قرار داریم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با اشاره به همسایگی جمهوری اسلامی ایران با افغانستان، یادآور شد: این کشور تولید کننده بیش از 90 درصد تریاک در دنیاست.
نصرتی با بیان اینکه قبل از انقلاب معروف ترین تریاک دنیا در ایران تولید می شد، ادامه داد: پس از انقلاب و بر اساس رسالت نظام جمهوری اسلامی ایران و بر اساس آموزه های دینی و اسلامی، تولید مواد مخدر کنار گذاشته شده و مبارزه و مقابله بی امان با سوداگران مرگ در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: مواد مخدر از جمله مواد محرک و روانگردان ها از ابزار مورد استفاده دشمنان نظام علیه ملت ما است تا هویت جوانان ما را گرفته و تیشه بر ریشه انقلاب بزنند.
سردار نصرتی، افزود: ملت ما با انقلاب، به هویت، تاریخ، تمدن و فرهنگ درخشان خود دست یافته و راهبردهای دشمنان نظام به سرکردگی آمریکا را بر هم زدند.
وی با بیان اینکه 18 هزار سایت و ماهواره در دنیا فعالیت می کنند و دو هزار و 500 تا سه هزار مورد از آن در کشور ما قابل دسترسی و دریافت است، یادآور شد: دشمنان علاوه بر ترویج بی هویتی و فساد اخلاقی در کشور ما از این فضاها برای توسعه و ترغیب مواد مخدر، محرک ها و روانگردان استفاده می کنند.
سردار نصرتی با اشاره به اینکه اعتیاد سرمنشا بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله سرقت، بی بندوباری، قتل و طلاق است، اظهار داشت: در مهندسی مبارزه با مواد مخدر اشکالات اساسی وجود دارد و باید به رفع این اشکالات اقدام شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: با مبارزه بی امان و جدی با قاچاق مواد مخدر نباید به توزیع کنندگان مجال و فرصت توزیع داد.
سردار نصرتی با بیان اینکه پیشگیری اصلی ترین راه مقابله با این پدیده خانمانسوز به شمار می رود افزود: در حوزه پیشگیری، خانواده از مهم ترین ارکان به شمار می رود زیرا اولین کسانی که از اعتیاد آسیب می بینند خانواده های معتادان از جمله فرزندان آن ها هستند.
وی یادآوری کرد: اگر در خانواده مدیریت به درستی انجام شود و محیط خانه محیطی آرام و بی دغدغه بوده و مهارت های دینی و اخلاقی، سبک زندگی و دوست یابی به فرزندان آموزش داده شود به طور قطع بسیاری از مشکلات در جامعه کاهش می یابد.
نصرتی، افزود: ضروری است تا آموزش و پرورش، مراکز دانشگاهی، نخبگان و هنرمندان با تمام توان و استفاده از ظرفیت ها به آگاه سازی جامعه و خانواده ها کمک کنند.
به گزارش ایرنا، معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه میانه نیز در این همایش گفت: گسترش آگاهی و اطلاع رسانی در جامعه از جمله در بین جوانان مهمترین راه مقابله با رواج مواد مخدر به شمار می رود.
حمید شکری با بیان اینکه کشور ما از نظر مواد مخدر از آلوده ترین کشورها به شمار می رود، افزود: این امر در شان نظام، مملکت و مکتب ما نبوده و با هویت فرهنگی و سابقه تاریخی ملت ایران مغایرت دارد.
وی، همجواری با کشورهای همسایه تولید کننده مواد مخدر از جمله افغانستان، مداخله های استعمارگران و برنامه های تدوین شده از سوی دولت های استکباری را از مهمترین عوامل آلودگی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید کاهش تقاضا از اولویت های جامعه باشد.
شکری، یادآور شد: باید با برنامه ریزی های مختلف از جمله برگزاری همایش ها، پیاده روی های خانوادگی و تبلیغات محیطی برای آگاهی دهی به مردم و مشارکت آن ها در امر مقابله و پیشگیری از مواد تلاش شود.
7231/8023/518
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی:
نادیده گرفتن تربیت درست فرزندان سبب بروز آسیب های اجتماعی می شود
تبریز - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: نادیده گرفتن تربیت درست فرزندان سبب بروز آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد در جامعه می شود.
صاحبخبر -