به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، فرمانده انتظامی استان از کشف ۱۱۵ کیلوگرم ماده مخدر تریاک در دو عملیات روز گذشته پلیس در این استان خبر داد.
سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در ادامه طرح های عملیاتی پلیس استان در مبارزه با قاچاق و خرید و فروش مواد مخدر، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در یکی از شهرستان های استان از تردد دو محموله مواد مخدر از محورهای مواصلاتی مطلع شدند.
عزیزی اضافه کرد: بلافاصله برنامه ریزی عملیاتی برای شناسایی و توقف محموله های مواد مخدر آغاز شد و در یکی از این عملیات ها یک دستگاه خودروی کامیون و یک دستگاه خودروی سواری شناسایی و مقدار ۶۵ کیلوگرم ماده مخدر تریاک در بازرسی از خودروها کشف شد.
وی در ادامه به دیگر عملیات پلیس در کشف محموله دیگر مواد مخدر اشاره کرد و بیان کرد: در این عملیات نیز ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر موفق شدند در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری مقدار ۵۰ کیلوگرم ماده مخدر تریاک را کشف کنند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در این عملیات ها چهار نفر دستگیر و سه دستگاه وسیله نقلیه نیز از قاچاقچیان کشف شد.
انتهای پیام/