شناسهٔ خبر: 15070203 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در هفته جاری در شیراز صورت می‌گیرد

اجرایی شدن لایحه بازگشت سازندگان ذی‌صلاح در عرصه ساخت‌وساز

مدیرکل کنترل و نظارت ساختمان شهرداری شیراز گفت: برای جلوگیری از هدرروی سرمایه‌های ملی در ساخت‌وساز ساختمان، ایمن‌سازی در مقابل زلزله و سیل، مصوبه بازگشت سازندگان ذی‌صلاح در عرصه‌های ساخت‌وساز ساختمانی در این هفته اجرایی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محمدرضا نجیمی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در لایحه بازگشت سازندگان ذی‌صلاح در عرصه ساخت‌وساز با تشکیل کارگروه توسط شهرداری، سازمان نظام‌مهندسی، استانداری و اداره کل راه و شهرسازی تمام ساخت‌وسازها در حال اجرا از سوی مهندسان مورد بازدید و آسیب‌شناسی قرار می‌گیرد.

این مسؤول گفت: اگر ساخت‌وسازهای ساختمانی با استانداردهای اعلام‌شده مغایرت داشته باشد جلو آن‌ها گرفته و برابر قانون با مهندسان مربوطه برخورد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در ساخت‌وسازهای ساختمانی استفاده از بتن آماده استاندارد الزامی است، افزود: به دلیل نظارت مستقیم شهرداری در ساخت‌وسازها استان فارس نسبت به دیگر کلان‌شهرها از وضعیت مناسب‌تری برخوردار است و ساختمان‌های تا سه سقف کمتر از دو ماه و 6 سقف و بالاتر ظرف مدت 6 ماه پروانه ساخت می‌گیرند.

مدیرکل کنترل و نظارت ساختمان‌های شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: عملکرد مطلوب، متوسط و ضعیف مهندسان سازنده توسط کارگروه  تشکیل‌شده مورد بررسی قرار می‌گیرند و در صورت ضعیف بودن دوره‌های آموزشی برای آنان تشکیل می‌شود.

نجیمی تصریح کرد: در این لایحه همچنین تشکیل دوره‌های آموزشی برای مالکان نیز در نظر گرفته‌ شده است و شرکت‌کنندگان درباره زمینه استفاده از مصالح ساختمانی، ایمنی و خدمات مهندسی آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

وی بیان داشت: هر روز شاهد احداث سه و یا چهار ساختمان در این شهر هستیم که علاوه‌بر ایجاد مزاحمت سروصدا، موجب ناامن شدن معابر و مشکلات ناشی از گردوخاک برای همسایگان خود می‌شوند.

مدیرکل کنترل و نظارت ساختمان شهرداری شیراز اضافه کرد: شهرداری به‌عنوان قانون‌گذار ساختمان با نظارت بر ساخت‌وسازهایی که توسط مهندسان صورت می‌گیرد مانع از تضییع حقوق شهروندان شده و شهری ایمن و استاندارد در برابر هرگونه حوادث غیرمترقبه ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/2448/ک20/