شناسهٔ خبر: 15069477 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

نماینده مردم طبس، بشرویه، سرایان و فردوس در مجلس:

مشکل عمده واحدهای تولیدی خراسان‌جنوبی بروکراسی‌ اداری است

نماینده مردم طبس، بشرویه، سرایان و فردوس در مجلس شورای اسلامی گفت: با کمال تاسف بروکراسی‌های اداری در خراسان جنوبی بسیار سخت بوده و این امر بیش از مشکلات تحریم، خشکسالی و کمبود منابع برای واحدهای تولیدی مشکل ایجاد کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از فردوس، محمدرضا امیر حسنخانی ظهر امروز در بازدید از کارخانه شمش منیزیم شهرستان فردوس، اظهار داشت: سازمان زمین‌شناسی کشور اقدامات خوبی در زمینه شناسایی ذخایر معدنی در خراسان جنوبی انجام داده است اما با کمال تاسف پیگیری‌های بعدی صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: سازمان زمین‌شناسی کشور امکانات زیادی دارد هر چند از نظر منابع مالی تمام دولت دچار مشکل است.

نماینده مردم طبس، بشرویه، سرایان، و فردوس در مجلس شورای اسلامی، گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای که امروز با همت سازمان زمین‌شناسی، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و سازمان صنعت، معدن و تجارت منعقد می‌شود کارهای خوبی در خراسان جنوبی صورت می‌گیرد.

امیرحسنخانی ادامه داد: انتظار داریم با توجه به وضعیت خشکسالی که در استان وجود دارد در بحث آب و مشکلات بخش معدن، سازمان زمین‌شناسی به استات کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: با کمال تاسف بروکراسی‌های اداری در خراسان جنوبی بسیار سخت بوده و این امر بیش از مشکلات تحریم، خشکسالی و کمبود منابع برای واحدهای تولیدی مشکل ایجاد کرده است.

انتهای پیام/69027/ح10