شناسهٔ خبر: 75542055 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

استاندار البرز در برنامه منهای پایتخت SNNTV:

نرخ بیکاری در البرز از ۱۱.۵ به حدود ۷.۵ درصد رسیده است/سردر کارخانه‌ها نوشته‌اند: به مهندس برق، مهندس مکانیک، حسابرس، حسابدار و نیروی کارگر ساده نیازمندیم

استاندار البرز از کاهش قابل توجه نرخ بیکاری استان از ۱۱.۵ درصد به حدود ۷.۵ درصد خبر داد و گفت: امروز اگر به شهرک‌های صنعتی البرز سر بزنید، سردر کارخانه‌ها نوشته شده: "به مهندس برق، مهندس مکانیک، حسابرس، حسابدار و نیروی کارگر ساده نیازمندیم" که این نشان از رونق تولید و نیاز مبرم صنایع به نیروی کار دارد.

صاحب‌خبر -

نرخ بیکاری در البرز از ۱۱.۵ به حدود ۷.۵ درصد رسیده است/سردر کارخانه‌ها نوشته‌اند: به مهندس برق، مهندس مکانیک، حسابرس، حسابدار و نیروی کارگر ساده نیازمندیم

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در گفت‌وگو با SNNTV، استاندار البرز با تشریح وضعیت صنعت و اشتغال در استان گفت: ما ۱۳ تا ۱۴ شهرک صنعتی دولتی و خصوصی و ۱۸ لکه صنعتی داریم که از این میان ۸ لکه صنعتی برای ارتقا به شهرک صنعتی مصوب شده است. وقتی واحدها در قالب شهرک صنعتی قرار می‌گیرند، از ضوابط، مقررات و امتیازات ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.

وی در ادامه به وضعیت اشتغال در استان اشاره کرد و افزود: شبکه‌های صنعتی ما فعالانه در حال کار هستند. نرخ بیکاری که قبلاً ۱۱.۵ درصد بود، اکنون به حدود ۷.۵ تا ۸ درصد کاهش یافته است. البته این نرخ در فصول مختلف نوسان دارد و در ۶ ماه دوم سال ممکن است کمی تغییر کند.

عبداللهی با اشاره به نیازمندی‌های صنایع استان گفت: اگر از شهرک‌های صنعتی ما بازدید کنید، می‌بینید که همه کارخانه‌ها در تابلوهای خود نوشته‌اند: "به مهندس برق، مهندس مکانیک، حسابرس، حسابدار و نیروی کارگر ساده نیازمندیم".

وی به تغییرات فرهنگی در زمینه اشتغال نیز اشاره کرد و گفت: فرهنگ کار در میان جوانان نسبت به گذشته تغییر کرده است. با توجه به توسعه تکنولوژی، هوش مصنوعی و ابزارهای کاری جدید، نگرش به کار متفاوت شده است. حتی وقتی به مهندس برق پیشنهاد کار در کارخانه با حقوق خوب می‌دهیم، با اکراه می‌پذیرد.

استاندار البرز در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت اشتغال ما بد نیست، عالی نیستیم ولی نسبت به گذشته در شرایط خوبی قرار داریم. هر میزان نیروی کار داشته باشیم، جذب می‌شود. در برخی از کارخانه‌های شهرک‌های صنعتی، حتی خدمات جانبی مانند صبحانه و ناهار نیز ارائه می‌شود تا انگیزه نیروها برای ماندگاری افزایش یابد. شهرک‌های صنعتی ما با حقوق خوب به دنبال جذب نیرو هستند.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3107239" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1323605/3107239?width=600&height=400"></script></div>