شناسهٔ خبر: 15066045 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم کرمانشاه/ 27

بهترین راه نجات قرآن‌کریم از مهجوریت، عمل به مفاهیم آن است

داور وقف و ابتدای سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن‌کریم کرمانشاه بهترین راه نجات قرآن‌کریم از مهجوریت را در واقع عمل به مفاهیم کلام‌الهی دانست و گفت: باید مسؤولان در برگزاری کلاس‌های تخصصی و محافل قرآنی تلاش کنند.

صاحب‌خبر -

مریم کهریزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: سطح این مرحله از مسابقات استانی قرآن‌کریم از انسجام و نظم خاطی برخوردار بود و متسابقان قرآنی استان به ویژه قاریان، مرتلان و حفاظ سطح بسیار بالایی نسبت به سال‌های قبل داشتند.

داور وقف و ابتدا سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن‌کریم کرمانشاه بهره‌‌مندی متسابقان قرآنی از اساتید متخصص و حضور در کارگاه‌های توجیهی قرآن‌کریم را بهترین راه درخشش این چهره‌های برتر در کشور عنوان کرد.

این مسؤول تصریح کرد: در اغلب متسابقان قرآنی این مرحله از مسابقات استانی که با معنا و ادبیات عرب آشنایی نداشتند ضعف بسیاری‌هایی در زمینه مفاهیم بخش وقف و ابتدا قرآن‌کریم در این افراد مشاهده شد.

کهریزی حضور داوران بین‌المللی کشور در این مرحله از مسابقات استانی را فرصت مغتنمی برای کسب تجارب بیشتر عنوان و بیان کرد: با بیش از 25 سال سابقه تخصصی تدریس در رشته‌های تجوید و تفسیر قرآن‌کریم معتقدم داوران بومی کرمانشاه همگام با این اساتید و داوران بین‌المللی ضمن تبادل تجارب در کشف چهره‌های برتر قرآنی استان ظرفیت و عملکرد خوبی دارند.

وی یادآور شد: تغییراتی جزئی در آیین‌نامه مسابقات قرآنی ایجاد شده است که داوران بومی استان در کلاس‌های تخصصی هیأت داوران مسابقات قرآنی از قبل توجیه شدند و این دستورالعمل‌ها به متسابقان قرآنی کرمانشاه هم ابلاغ و ارائه شد.

به گفته داور وقف و ابتدا سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن‌کریم کرمانشاه بهترین راه نجات قرآن‌کریم از مهجوریت در واقع عمل به مفاهیم قرآن‌کریم است و باید قلب انسان‌ها با تاثیرات حضور در جلسات تفسیری جلسات مفاهیم قرآن مانوس شود تا بتواند عامل به قرآن‌کریم باشد.

این مسؤول با اشاره به مفهوم یکی از آیات قرآنی مبنی بر اینکه پیامبر(ص) در مهجوریت قرآن‌کریم در پیشگاه خداوند از امت خود شکایت می‌کند، گفت: روخوانی و روانی قرآن‌کریم در مراحل پایه و رعایت تجوید، صوت و لحن قرآنی در مراتب بالاتر و سپس عمل به دستورات قرآن‌کریم و آشنایی با تفسیر این کتاب آسمانی حداقل تلاش برای نجات آن از مهجوریت است.

کهریزی بر رونق جلسات قرآنی در استان و کشور تاکید کرد و افزود: کرمانشاه از استان‌های مطرح در عرصه قرائت، مفاهیم، حفظ و تفسیر قرآن‌کریم است و باید مسؤولان و مردم در برگزاری و رونق بخشی به این کلاس‌های تخصصی و محافل قرآنی تلاش کنند.

این مسؤول امنیت و اقتدار نظام را حاصل ایثار و رشادت شهدای هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: پیشنهاد جامعه قرآنی ارتقا سطح کلاس‌های قرآنی در همه مناطق و محلات استان‌ها است تا علاوه بر ماه‌های پر برکت رمضان این جلسات معنوی و فرهنگی قرآن‌کریم در راستای پرورش استعدادهای برتر قرآنی بیشتر برگزار شود.

داور وقف و ابتدا سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن‌کریم کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی در کشور باید ضمن تخصیص  اعتبارات قرآنی در احیا کارگاه‌های پیشرفته با استفاده از تجارب ارزشمند اساتید و داوران بین‌المللی بهره بگیریم.

انتهای پیام/2700/ح40