شناسهٔ خبر: 15057336 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

ارزیابی داوران زن سی و نهمین مسابقات قرآن اوقاف از این مسابقات

گروه فعالیت‌های قرآنی: داوران زن مسابقات حفظ قرآن مرحله استانی اوقاف تاکید کردند: سطح علمی و کیفی مسابقات این دوره بسیار بالاتر از گذشته بود.

صاحب‌خبر -
داوران زن مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قم، به ارزیابی این مسابقات پرداختند و از سطح مسابقات این دوره و نظم و ترتیب آن تقدیر کردند.
فاطمه ایزدی، داور بخش صوت که از یازده سالگی فعالیت‌های قرآنی را شروع کرده و داوری مسابقات کشوری و استانی از جمله جامعه المصطفی العالمیه(ص) را به عهده داشته است گفت: از اجرای دقیق،‌ منظم و با برنامه لذت بردیم همچنین نحوه ارائه فرم متسابقین همراه با مشخصات شناسنامه و دقت عمل جای تقدیر دارد.
وی با تاکید بر این که حدود ۲۰ سال در مسابقات اوقاف بودم و این دوره مطلوب‌تر بود، ابراز کرد: متسابقین در این دوره آمادگی بهتری داشتند اما متاسفانه حفاظ از بخش صوت و لحن غافل می‌شوند و متمرکز روی کار حفظ می شوند که این دو باید همزمان انجام شود باید در طول سال با برنامه و کلاس های آموزشی به این مهم هم توجه شود تا آمادگی آنان بیشتر شود.
نظم خوب
اعظم الوندی داور بخش لحن در این دوره از مسابقات نیز که از سال ۶۴ شروع به تدریس، داوری کشوری، بین المللی و المپیادها را داشته در خصوص کیفیت مسابقات این دوره گفت: به طور معمول حفاظ و قاری های استان قم در سطح خوب کشوری هستند از جهت صوت و لحن تجوید و حفظ در سطح مطلوب و قوی هستند.
وی عنوان کرد: در این دوره نظم مسابقات عالی بود و تمام حفاظ سر ساعت مقرر حضور پیدا کردند و داوران و قاری ها نیز معطل نشدند.
وی اظهارداشت: به تمام متسابقین در این دوره کارنامه داده می‌شود و آنان متوجه اشکال خود می‌شوند و به سوال ها پاسخ داده می شود تا ابهامی برای شرکت‌کنندگان وجود نداشته باشد.
نسرین نافذکلام داور بخش وقف و ابتدا نیز که از سال ۶۴ فعالیت‌های قرآنی خود را آغاز و در موارد عدیده در مسابقات استانی، کشوری و بین المللی داوری مسابقات را به عهده داشته است از نحوه برگزاری و سطح مسابقات ابراز رضایت کرد.
هاجر عزت‌پژوه داور بخش تجوید در این دوره از مسابقات که از سال ۶۵ با تدریس دوره های تربیت معلم تدریس در دانشگاه ها شروع به کار کرده است هدف از آموزش قرآن رسیدن به باطن و مفاهیم اصلی آن و ساخت خود است زیرا این کتابی انسان ساز است و باید سعی شود تا در ابعاد مختلف زندگی پیاده کنند و خداوند توفیق عمل دهد تا عامل به قرآن باشیم.
تاثیر قرآن در زندگی
زهرا صریحی نژاد دانشجوی کارشناسی علوم قرآن و معارف اسلامی نیز از عملکرد اوقاف در این دوره ابراز رضایت کرد و گفت:‌ قرآن در بخش بخش زندگی ما تاثیر گذار است و من تاثیر قرآن بخصوص حفظ را در زندگیم مشاهده کردم.
وی به ارائه مصادیق در این مورد پرداخت و ابرازداشت: فراگیری و انس با قرآن روی رفتار با دیگران، تربیت فرزند، نحوه تعاملات با دیگران و در مشکلات و موقعیت‌های مختلف تاثیرگذار بوده است و همه ابعاد زندگی تحت تاثیر و در سایه مانوس بودن با قرآن پیش می‌رود.