شناسهٔ خبر: 15062788 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

استاد حوزه و دانشگاه:

بنیان خانواده تنها با ازدواج های اصولی شکل می گیرد/ ازدواج موفق ؛ با هم و به پای هم پیر شدن است نه از دست هم

استاد حوزه و دانشگاه گفت : اگر کانون گرم خانوادگی با یک ازدواج موفق و اصولی شکل بگیرد ، این زندگی باعث خوشبختی می شود و الا تنها زندگی زیر یک سقف و همراهی تحمیلی ارزشی ندارد و تنها با اکره از طرفین همراه خواهد بود و این منجر به جدایی می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا غیاثی کرمانی استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با " کرمان۱۴۰۰ " در رابطه با معیارهای یک ازدواج خوب گفت : هیچ بنا و ساختمانی به اندازه بنا و ساختمان ازدواج ضخیم تر و با ارزش تر نیست و در حقیقت بنیان خانه و خانواده با ازدواج است که شکل می گیرد .

وی افزود : اگر کانون گرم خانوادگی با یک ازدواج موفق و اصولی شکل بگیرد ، این زندگی باعث خوشبختی می شود و الا تنها زندگی زیر یک سقف و همراهی تحمیلی ارزشی ندارد و تنها با اکره از طرفین همراه خواهد بود و این منجر به جدایی می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد : در روایات و دستورات قرآنی سفارش شده است که برای ازدواج باید معیارها و دقت های لازم در نظر گرفته شود که مهمترین آن هم کفو بودن طرفین است و این هم کفو بودن شامل ایمان ، اخلاق ، علم ، مال و ثروت و ... می شود .

غیاثی کرمانی ادامه داد : ممکن است یک خانواده از لحاظ دینی و اخلاقی نزدیک به یکدیگر باشند ولی از نظر علمی هم کفو نباشند که این باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد .

این کارشناس مذهبی معیار اصلی در ازدواج ایمان دانست و تشریح کرد : اگر تنها معیار زیبایی و جمال در نظر گرفته شود ازدواج با شکست مواجه می شود .

وی با اشاره به سخنی از پیامبر اکرم (ص) افزود : اگر کسی به خاطر مال و زیبایی دختری خواهان همسری او باشد از هر دو آن محروم می شود لذا اگر فردی معیار اصلی ازدواج ایمان را نداشته باشد و صرفا زیبایی و کمال را دارا باشد در زندگی زناشویی به شکست خواهد رسید پس کسانی که صرفا به دنبال ثروت و جمال همسر آینده خود هستند این ها در زندگی به شکست می رسند.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت : طبق فرمایش پیامبر اکرم (ص) باید از دختران زیبارویی که در خانواده های پست و ناشایست زندگی می کنند پرهیز کرد و این بدان معناست که این گل به ظاهر زیبا تنها دارای زیبایی است اما ریشه آن در خانواده ای که دارای انواع فساد و ماهواره است رشد کرده است .

غیاثی کرمانی ادامه داد : حال ازدواج انسان هایی طیب و پاک از نظر اخلاقی، روحی و روان با چنین افرادی به مقصد نمی رسد زیرا این افراد در دو خانواده کاملا متفاوت بزرگ شده اند و از نظر اخلاقی و دینی با هم تفاوت دارند .

وی اظهار داشت : امیرالمومنین علی (ع) و حضرت زهرا (ع) فرموده اند انسان باید همسری را انتخاب کند که بهترین یار و یاور او در مسیر بندگی خداوند باشد .

کارشناس مذهبی عنوان کرد : اگر انسانی بخواهد به دنبال علم و دانش رود همسرش باید چنان فرهیخته باشد که او را همراهی علمی و دینی کند و یارو یاور یکدیگر در جاهای مختلف باشند و با هم و به پای هم پیر شوند و نه از دست هم .

انتهای پیام/