شناسهٔ خبر: 15051251 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

امام جمعه بیرجند: با تقویت توان دفاعی خود، قدرت و توان بازدارندگی کشور را افزایش دهیم

امام جمعه بیرجند گفت: باید با تقویت توان دفاعی خود، قدرت و توان بازدارندگی کشور برای دفاع از اقتدار ایران اسلامی را افزایش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین علی رضایی بیرجندی، امروز (12 شهریور ماه) در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیرجند ضمن تسلیت شهادت امام جواد (ع) اظهار کرد: امروز باید همه ما از زندگی ائمه اطهار(ع) الگو بگیریم و رهرو راه آنان باشیم.

وی با اشاره به تلاش استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا، برای نابودی اسلام و ایران، ادامه داد: ما از سلاح‌های حرام استفاده نمی‌کنیم، اما باید با تقویت توان دفاعی خود، قدرت و توان بازدارندگی کشور برای دفاع از اقتدار ایران اسلامی را افزایش دهیم.

امام جمعه بیرجند ادامه داد: استکبار در تلاش یک مهندسی برای غارت منابع ثروت غرب آسیا و منطقه خاورمیانه است، وظیفه همه مسلمانان است که بیدار شوند و روحیه مقاومت و پایداری اسلامی را به رخ دشمنان بکشانند.

رضایی، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین راهکارهای مبارزه، تقویت ارزش‌های اسلامی در جامعه است تا حکومتی اسلامی ایجاد شود، اگر جامعه اسلامی نشود، حکومت و حاکمیت آن بر پایه اسلام نخواهد بود.

وی بهترین الگو برای این مقوله را سیره زندگی پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین (ع) دانست و افزود: برای پویا شدن، باید به دنبال حق، حقیقت و معنویت بود.

امام جمعه بیرجند در ادامه پیامبر (ص) را اسوه صبر، شکیبایی و زیبایی عنوان و تصریح کرد: آن حضرت به دنبال بندگی خدا بود، مال ، مقام و هوای نفس را در پویا شدن نمی‌دانست بلکه اینها را فقط در دنیا طلبی انسان می‌دانست که زیبایی خدا را در انسان متجلی نمی‌کند.

رضایی ادامه داد: برای پویا شدن، انسان باید اول راه وصل به خدا را پیدا کند تا شخصیت واقعی خود را بیابد و این شخصیت را سدی در مقابل عوامل دنیایی قرار دهد.

امام جمعه بیرجند عزت نفس، مقایسه نکردن با غیر، در زمان حال زندگی کردن و خود را پذیرفتن را مهمترین راه های رسیدن به خدا دانست و گفت: اعتماد به خدا بهترین نردبان عروج به قله های کمال و سعادت است.

رضایی با اشاره به این‌که امروز دشمن، اندیشه و فکر کودکان و جوانان ما را هدف قرار داده است، افزود: باید خانواده‌ها، معلمان و اساتید دانشگاه‌ها برای خنثی کردن این توطئه دشمن بیش از پیش تلاش کنند.

وی به ورود 60 شهید گمنام به کشور اشاره و تصریح کرد: اگر ما امروز آرامش و امنیتی داریم به برکت خون شهدا  و جانفشانی، ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی، بسیج، سربازان گمنام و پدافند است.

امام جمعه بیرجند با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) خاطرنشان کرد: در دورانی که خانواده‌های ما دچار مشکلاتی همچون چشم و هم چشمی، اسراف، افسردگی و طلاق  هستند، خانواده‌ها و بخصوص جوانان باید با سرمشق قرار دادن سیره و زندگی  حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س)، زندگی موفق و بدور از مشکلات داشته باشند.

وی با اشاره به نزدیکی عید غدیر، از تشکیل و برگزاری جلسات ستاد مردمی غدیر در استان خبر داد و یادآور شد: غدیر عید اکمال دین است و باید از هم اکنون تمام تلاش خود را برای برپایی باشکوه مراسم و جشن های آن بکار گیریم.

انتهاي پیام