شناسهٔ خبر: 71362016 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه گنبدکاووس:

رسانه‌ها مواضع انقلابی و صادقانه رییس جمهور را منعکس کنند

گنبدکاووس- ایرنا- امام جمعه گنبدکاووس با قدردانی از مواضع شفاف و انقلابی رییس جمهور در پاسخ به سخنان تهدیدات رییس جمهور آمریکا و نیز بیان صادقانه ناترازی‌های برق و گاز برای مردم، خواستار انعکاس این مواضع از سوی رسانه‌ها شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام محمود ترابی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته گنبدکاووس که به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) در آستان امامزاده یحیی بن زید(ع) این شهر برگزار شد، گفت: سخنان و مواضع رییس جمهور مکمل سخنان رهبر معظم انقلاب و حرکت ملی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بود.

وی بابیان اینکه حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که به تعبیر رهبر معظم انقلاب «قیام مردمی بود»، نظام اسلامی را در برابر توطئه‌ها و تهدیدهای دشمنان مصون کرد، افزود: این حضور آگاهانه علاوه بر نمایش شکوه ملی، محاسبات دشمنان را تغییر داد و خطرات آینده آنان را دفع کرد.

رسانه‌ها مواضع انقلابی و صادقانه رییس جمهور را منعکس کنند

حجت الاسلام ترابی اضافه کرد: سخنان شجاعانه رهبر معظم انقلاب و بیان جنگ نرم و موذیانه آمریکا همچنین افکار عمومی جهان را علیه سخنان و مواضع احمقانه رییس جمهور این کشور، صف‌بندی و همه آنها را علیه ترامپ بسیج کرد.

به گفته وی، صدور بیانیه‌های مختلف و مشترک کشورهای اروپایی، عربی، آمریکایی و آسیایی علیه مواضع رییس جمهور آمریکا بخشی از صف‌بندی‌های جهانی بوده است.

امام جمعه گنبدکاووس به دیدار چند روز پیش رییس و اعضای شورای رهبری حماس با رهبر معظم انقلاب هم اشاره کرد و گفت: مقاومت قهرمانانه مردم مظلوم غزه و لبنان در برابر رژیم غاصب صهیونیستی سبب شد تا افکار عمومی جهان از جنایات آنان آگاه شوند و این بزرگترین پیروزی مردم غزه بر اسرائیل است که به پیروزی نهایی نیز خواهند رسید.

حجت الاسلام ترابی همچنین با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور به استان بوشهر افزود: دکتر پزشکیان در این سفر که همراه با بازدید از مراکز اقتصادی و نیروگاه اتمی بود، سخنان و مواضع بسیار زیبا، انقلابی و صادقانه بیان کردند که مکمل سخنان رهبری و حرکت ملی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بود.

وی اضافه کرد: سخنان و مواضع شفاف و انقلابی رییس جمهور باید توسط رسانه‌های انقلابی و دولت به درستی برای مردم تبیین شود که متاسفانه در این بخش کم کاری می‌شود.

حجت الاسلام ترابی همچنین با تبریک ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و هفته سربازان گمنام گفت: کار سربازان گمنامی که در وزارت اطلاعات و سازمان‌های اطلاعات سپاه و نیروی انتظامی مشغول فعالیت خاموش در تامین امنیت کشور هستند، بسیار ارزشمند است.

رسانه‌ها مواضع انقلابی و صادقانه رییس جمهور را منعکس کنند

به گزارش ایرنا، به مناسبت روز ولادت حضرت مهدی(عج) علاوه بر برپایی چند ایستگاه صلواتی در محل امامزاده یحیی بن زید (ع) گنبدکاووس یک کیک ۱۸ متری با وزن ۱۵۰ کیلو تهیه و بین نمازگزاران توزیع شد.

شهرستان گنبدکاووس بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.