شناسهٔ خبر: 15051063 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

عضو هیأت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد

ترویج استکبارستیزی در دانشگاه‌ها

عضو هیأت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: بعضی از روش‌ها مانند ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، استکبارستیزی، کتاب و کتاب‌خوانی و... را باید در دانشگاه‌ها ترویج دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مهدی تلوری بعد از ظهر امروز در جمع دانشجویان بسیجی شرکت‌کننده در دوره خط امام (ره) استان فارس بابیان اینکه هر سازمان عناصر اصلی دارد، نخستین عنصر اصلی را نیروی انسانی برشمرد و اظهار داشت: خانواده یک سازمان است و کار فرهنگی را باید از خانواده‌ها شروع کرد.

وی افزود: بخشی از نیروهای انسانی عنصر تشکیلاتی هستند که این‌ افراد توان رهبری، بسیج نیروها و قوت سازمان‌دهی را دارند و از درون می‌جوشند و دارای اعتمادبه‌نفس بالایی بوده و منتظر بخشنامه و دستورالعمل نیستند.

کارشناس مدیریت فرهنگی و استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران اضافه کرد: دسته دوم نیروی انسانی تشکیلاتی هستند که قدرت خلاقیت، ابتکار و توان بسیج نیروها را ندارند و باید یک نفر حرکت کند تا آن‌ها نیز حرکت کنند.

تلوری در مورد دسته سوم نیروهای انسانی گفت: این افراد هوادار و مانند رودخانه فصلی هستند که در یک‌جا ارزش خود را نشان می‌دهد.

وی بابیان اینکه فنّاوری سازمان به دو دسته سخت و نرم تقسیم می‌شود تصریح کرد: اکثر مدیران سخت‌افزاری هستند چراکه کار سخت‌افزاری آسان است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در مورد نرم‌افزار ارتقای نیرو اظهار داشت: برخی از روش‌ها مانند ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، استکبارستیزی، کتاب و کتاب‌خوانی و... را باید در دانشگاه‌ها ترویج دهیم که در این راستا دانشجویان ارزشی و انقلابی و بسیجی خودشان برای یادگیری نحوه اجرای این کارها تلاش کنند و منتظر دیگران نباشند.

تلوری با تأکید بر افزایش توان دانشجویان برای پاسخ دادن به شبهات گفت: برای دفاع از انقلاب و ایدئولوژی باید در کنار تقوی، ایمان و پاکی نسبت به افزایش سواد معرفتی و علمی نیز کار کرد.

در ادامه این برنامه علی تقوی پژوهشگر حوزه امربه‌معروف و نهی از منکر، تغییر باورها، عادی شدن گناه و... را نتیجه ترک امربه‌معروف دانست و بابیان اینکه تغییر باورها هدف دشمن در جنگ نرم است گفت: زمانی مردم به یکدیگر تذکر لسانی ندهند گناه عادی شده و بعد از مدتی به یک ارزش تبدیل می‌شود.

وی بابیان اینکه امربه‌معروف و نهی از منکر تنها ویژه مردم عادی نیست تصریح کرد: باید به مسؤولان نیز تذکر داد و بزرگ‌ترین حوزه امر به معروف به فرموده مقام معظم رهبری، امربه‌معروف مسؤولان است.

مدیر مرکز تخصصی آموزش امربه‌معروف و نهی از منکر در مورد شورای امربه‌معروف در دانشگاه‌ها بیان کرد: بر اساس قانون اساسی رئیس هر دانشگاه موظف به تشکیل شورای امربه‌معروف در دانشگاه است و خود به‌عنوان رئیس شورای امربه‌معروف معرفی شود.

تقوی با تأکید بر مطالبه دانشجویان در مورد اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر و تشکیل این شورا در دانشگاه و پرهیز از بی‌تفاوتی نسبت به این فریضه مهم یادآور شد: در جامعه اسلامی باید امربه‌معروف و نهی از منکر فراگیر شود و ساده‌ترین مرحله آن تذکر لسانی است.

انتهای پیام/2448/ک40/