به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، حجتالاسلام والمسلمین «علیاکبر ناطقنوری» رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری، در مراسم چهارمین سالگرد ارتحال آیتالله«محیالدین انواری» با بیان اینکه آنچه باعث شد من این سخنرانی را قبول کنم ناشناخته بودن این بزرگوار بود، اظهار داشت: به آیتالله انواری خیلی ظلم شد چون ناشناخته ماند. ایشان یک روحانی مخلص و متقی بود که قبل از انقلاب در پرونده «حسنعلی منصور» او را میگیرند و به بدترین شکلها شکنجه میدهند.
وی افزود: آیتالله انواری 14 سال در زندان پهلوی محصور بود و با وجود این به هیچ وجه شخصیتی مدعی نداشت.
وی با بیان اینکه روحانیون وارثان پیامبر در ابلاغ رسالت به جامعه و دفاع از حق هستند، گفت: فاصله ما با پیامبر (ص) و ائمه معصومین بسیار زیاد است ولی خود را از پیروان آن بزرگواران میدانیم.
حجتالاسلام ناطق نوری با بیان اینکه پیامبر از یک قوم بدوی و وحشی، عمارها و یاسرها میسازد، تصریح کرد: «بهشتی»ها و «مطهری»ها رفتند ولی به هیچ وجه مثل آنها نیامدند.
وی با تأکید بر اینکه روحانیون نباید خود را تافته جدا بافته بدانند، اظهار داشت: مرحوم مطهری تشخص و تعینی برای خود قائل نبود و این فیلسوف بزرگ حوزه را رها کرد و به تهران آمد تا در دانشکده الهیات دانشگاه تهران برای به تدریس بین جوانان بپردازد.
رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری اظهار داشت: شهید مطهری برای اینکه به جامعه نفوذ کند تا بتواند چند جوان دانشگاهی را هدایت کند و اثرگذاری داشته باشد حوزه را رها کرد و به دانشگاه آمد همچنین این فیلسوف بزرگ برای نفوذ در جامعه، کتاب «داستان راستان» را نوشت و برخی دوستان او در مورد همین مسئله به او گفتند شأن تو از این کتاب والاتر است.
وی با بیان اینکه نمیدانم عبارت شأن من نیست از کجا آمده است، گفت: اگر پیامبر اسلام (ص) قرار بود به این شکل عمل کند و برای خود شأنیتی قائل شود موفق نمیشد.
حجتالاسلام ناطق نوری در پایان با بیان اینکه پیامبر اسلام (ص) به هیچ وجه با مردم خشن برخورد نمیکرد، گفت: یک بار به آیتالله انواری گفتم اگر خداوند تو را مأمور کند که بگویی چه کسی به بهشت و چه کسی به جهنم برود یک نفر را هم به جهنم نخواهی فرستاد چون بسیار خوش قلب هستید.
انتهای پیام/
∎