شناسهٔ خبر: 15041555 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نباید خود را تافته جدا بافته از مردم بدانیم/ خیال می کردیم، مانند شهید مطهری و شهید بهشتی می آید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای نفوذ در میان مردم نباید خود را تافته جدا بافته بدانیم.

صاحب‌خبر -
نباید خود را تافته جدا بافته از مردم بدانیم/ خیال می کردیم، مانند شهید مطهری و شهید بهشتی می آید به گزارش خبرنگار  احزاب و تشکل‌های  گروه  سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله محی الدین انواری که عصر امروز در مسجد قبای تهران برگزار شد اظهار داشت: حضرت آیت الله انواری انسانی متقی، خدا ترس و متواضع بود که زندگی وسیعی نداشت.

وی افزود: آیت الله انواری نگاه مثبت و خوش بینی به جامعه داشت. ما نباید مردم را بترسانیم و توهین و تحقیرشان کنیم؛ حضرت رسول و حضرت علی(ع) چه زمانی اینگونه بودند؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: من یک بار به آیت الله انواری گفتم اگر قرار باشد خداوند شما را مامور کند که مردم را به بهشت یا جهنم بفرستید، از بس که خوش بین و مثبت اندیش هستید، یک نفر را هم به جهنم نمی فرستید.

وی با اشاره به الگوقراردادن حضرت رسول در رفتار خود گفت: ما باید در منش و رفتار و اخلاق، به پیامبر اسلام (ص) تعصی کنیم. اگر بنا به تعصی هم باشد، روحانیون باید در طبقه بندی، مقدم بر دیگران باشند چراکه ما راهنمای مردم هستیم.

ناطق نوری با بیان اینکه فاصله ما با پیامبر(ص) و امامان معصوم زیاد است گفت: حضرت رسول در میان وحشی ترین، بی ادب ترین و خشن ترین انسان ها، ابوذر و عمارها را ساخت. 

وی با اشاره به منش رفتاری شهید مطهری و شهید بهشتی گفت: ما خیال می کردیم اگر این عزیزان بروند، مثل آن ها بار دیگر خواهد آمد البته برای بالا بردن روحیه مردم، شعارهایی مانند "آمریکا در چه فکریه، ایران پر از بهشتیه" را سر می دادیم. اما بهشتی و مطهری رفتند اما مثل آن ها هم نیامد.

ناطق نوری ادامه داد با بیان اینکه شهید مطهری برای خود تشخصی قائل نبود گفت: ایشان برای راه یافتن و نفوذ در محیط جوانان، حوزه را رها کردند. ایشان فیلسوف و فقیهی بودند که اگر می ماند، از بسیاری از مراجعی که داریم، جلوتر بود.

وی با تاکید بر اینکه ما نباید خودمان را تافته جدا بافته بدانیم تصریح کرد: من نمی دانم این مسائل از کجا آمده؟ برای نفوذ در مردم نباید خودمان را تافته جدا بافته بدانیم. حضرت رسول اگر می خواست اینگونه عمل کند، آیا می توانست موفق باشد.

انتهای پیام/