شناسهٔ خبر: 15046459 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

امروز برگزارشد؛

جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل بدون حضور مسئولان

شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل در حالی امروز در سالن بیضاء این شهر برگزار شد که از مسئولان اجرایی استان کسی در آن حضور نداشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از سبلانه، همزمان با روز بزرگداشت صنعت چاپ ، شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ اردبیل با حضور اعضای انجمن صنفی چاپخانه داران درحالی در  سالن بیضاء این شهربرگزار شد که بیشتر نیمکت های سالن خالی ماند.

*مجری برنامه اعلام کرد که با وجود ارسال دعوتنامه برای تمام مدیران دستگاه های اجرایی استان، کسی از مدیران در این برنامه حضور نیافت که  این امر گواه این است که صنعت چاپ در اردبیل مظلوم واقع شده است.

*محمد پور معاون فرهنگی هنری ارشاد استان اردبیل که در غیاب اسحاقی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این برنامه شرکت کرده بود با گریز به تاریخچه صنعت چاپ در دنیا، گفت: در حال حاضر در اردبیل 150 چاپخانه مجوز دارفعالیت می کند که 60 مورد آن افستی و بقیه به صورت دیجیتالی است؛ در دو سال اخیر نیز 20 مورد مجوز چاپ دریافت کرده و برای 4 چاپخانه نیز موافقت اصولی اولیه صادر شده است.  

*به اعتقاد وی، چاپ که به معنی فن و صنعت است تاثیری شگرف در فرهنگ، هنرو صنعت جامعه دارد از این رو ضرورت ایجاب می کند که در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل حمایت های لازم بویژه در خصوص برخورداری این قشر از تسهیلات مناسب صورت بگیرد.

*هاشم اروج‌زاده که به نمایندگی از صنف چاپ خانه داران استان اردبیل روی صنف رفت ، به شدت از حضور نیافتن مسئولان استان در شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل انتقاد کرد و گفت: با توجه به قدرت عظیم و تاثیر گذاری شگرف چاپ در زندگی بشر که از لحظه تولد تا پس از مرگ نیزادامه دارد، مطمئنا نادیده گرفتن این امر مهم اهمیت ندادن به فرهنگ و بالاتر از آن ظلم در حق مردم است.  

*اروج زاده خاطر نشان کرد: کسی که چاپ را نادیده بگیرد خیلی چیزها را نادیده خواهد گرفت.

*وی گفت: برای اینکه جامعه ای پویا و روز به رشد داشته باشیم باید به پیشکسوتان صنعت چاپ و صنعتگرانی که در مسیر آگاهی بخشی  و فرهنگ مردک گام بر می دارند بها داد چراکه که اگر امروز در عرصه فرهنگ حرفی برای گفتن داریم مرهون  تلاش این عده است.

*به اعتقاد این پیشکسوت صنعت چاپ در اردبیل، تا زمانی که مردم را با کتاب آشتی ندهیم مسئله ها در جامعه روز به روز بیشتر می شود.

*اروج زاده  پیشنهاد داد در شرایطی که مسئولان در این برنامه حاضر نشدند تا  درد و دل صنعتگران چاپ را بشوند،  با همدلی اعضا صندوق چاپخانه داران استان اردبیل تشکیل شود.

* دیگر سخنران این مراسم دکتر واعظی بود که طبق اعلام مجری علاوه بر تحصیلات حوزوی دکتری هنرداشت؛ وی نیزبا گلایه از نادیده گرفتن صنعتگران چاپ اردبیل،  بر از بین بردن فقر جامعه از طریق عمل به کتاب الهی تاکید کرد و ادامه نیز با اجرای موسیقی سنتی به سخنرانی اش پایان داد.

*علی نورمحمدی مدیر چاپخانه نور محمدی مشگین به پاس اجرای دلنشین واعظی با دادن هدیه ای از دکتر واعظی خواست تا  در چند روز آینده مهیمان وی باشد.

*آخرین بخش برنامه هم تجلیل از منتخبان شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل  بود که در هشت بخش به منتخبین هدایایی اهدا شد.

*علی نور محمدی مدیر چاپخانه نور محمدی مشگین و سید آقا سیدعسگری صحاف و چاپچی چاپخانه صابر لوح سپاس پیشکسوتان نمونه صنعت چاپ اردبیل را دریافت کردند.

*در بخش چاپخانه دار نمونه، لطف اله علیوند و در بخش فعالان آموزش و پژوهش – مولفین کتب مرتبط با چاپ حمید صفری به عنوان برگزیده در برگزاری کلاسهای آموزشی و حیدر محمدیان اردی  به عنوان پژوهشگر و مولف منتخب در شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل تجلیل شدند.

*الهوردی قلیزاده ، شفیع خلیل زاده، مجتبی قادر، نعمت مهری منتخبین شانزدهمین  جشنواره روز ملی صنعت چاپ اردبیل  در بخش فعالان حوزه چاپ و واحدهای وابسته بودند.

*در بخش تجلیل از متخصصین، کارشناسان و کارگران نمونه هم عیسی جعفری، رامین عبدالهی و احمد اروج زاده منتخب شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل معرفی شدند.

*هاشم اروج زاده و کمال بیرون بر فتحی صادرکننده محصولات چاپی،  بهبود بقائی نیز به عنوان تولید کننده نمونه محصولات چاپی و داریوش ساعدی فر به عنوان تولید کننده قطعات و تجهیزات و ماشین آلات چاپی شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ در اردبیل معرفی و از آنها تجلیل شد.

 انتهای پیام/