شناسهٔ خبر: 15042499 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

نماینده انجمن صنفی چاپخانه‌داران اردبیل:

اردبیل نیازمند راه‌اندازی موزه صنعت چاپ است/ لزوم برپایی نمایشگاه دائمی کتاب در اردبیل

نماینده انجمن صنفی چاپخانه‌داران استان اردبیل گفت: این استان نیازمند راه‌اندازی موزه صنعت چاپ برای نشان دادن ابعاد صنعت چاپ و نمایشگاه دائمی کتاب هستیم تا مردم از نزدیک با این صنعت آشنا شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، هاشم اروج‌زاده عصر امروز در مراسم تجلیل از فعالان صنعت چاپ در اردبیل اظهار کرد: محور اصلی آگاهی‌بخشی و دانایی مردم کتاب است که در سایه صنعت چاپ کتاب در بهترین شکل منتشر شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد که از همین رو باید گفت صنعت چاپ به دانایی و آگاهی مردم خدمت بی‌نظیری کرده است.

وی تصریح کرد: صنعت چاپ ترکیبی از صنعت، هنر و فرهنگ است که هر سه آنها نقش مهمی در سرنوشت انسان‌ها دارند.

نماینده انجمن صنفی چاپخانه‌داران استان با بیان اینکه ما از تمام مسؤولان دعوت کرده بودیم که در این مراسم حاضر شوند اما جای گلایه است که در این مراسم حاضر نشده و در حقیقت به ساحت فرهنگ بی‌احترامی کردند، گفت: اگر نسبت به فرهنگ بی‌تفاوت باشیم، همه سرمایه‌های ما زیر سؤال می‌رود، زیرا بالاترین نیاز جامعه بشر به آگاهی و دانایی است.

اروج‌زاده با بیان اینکه نمی‌توان با صنعت چاپ شوخی کرد زیرا بشریت از اول تا آخر عمرشان در ارتباط و تعامل با صنعت چاپ هستند، افزود: هر کس نسبت به این حوزه بی‌تفاوت باشد در حقیقت به دانایی، فرهنگ و علم جامعه بی‌تفاوت شده است.

وی از برگزاری همایش پیاده‌روی با خانواده به مناسبت روز چاپ در شورابیل اشاره کرد و ادامه داد: این صنعت به قدری ارزشمند است که همه باید به پویایی این صنعت کمک کنیم که برنامه‌های گرامیداشت 11 شهریور روز صنعت چاپ به همین خاطر تدارک دیده شده است.

فعال عرصه صنعت چاپ و صادرکننده نمونه محصولات چاپی استان اردبیل اظهار کرد: آنهایی که در صنعت چاپ کار می‌کنند یا عاشق هستند یا دیوانه به طوری که صنعت چاپ از 98 سال پیش در این شهر رونق گرفته به طوری که در سایه فعالیت فعالان این عرصه ما هم‌اکنون رتبه ممتاز کشور را در صنعت چاپ داریم.

اروج‌زاده با قدردانی از تلاش پیشکسوتان در عرصه صنعت چاپ تصریح کرد: ما نیازمند موزه برای نشان دادن ابعاد صنعت چاپ و همچنین نمایشگاه دائمی کتاب هستیم تا مردم از نزدیک با این صنعت آشنا شوند.

وی با اظهار تأسف از آمار کم مطالعه در جامعه و گرایش افراد جامعه به برخی آسیب‌ها به دلیل ناآگاهی و عدم اطلاع گفت: باید همه تلاش کنند تا در سایه صنعت چاپ زمینه آگاهی و دانایی مردم ارتقا یابد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم و در قالب شانزدهمین جشنواره روز ملی صنعت چاپ از علی نورمحمدی و سید آقا سید عسگری از مشگین‌شهر و اردبیل به عنوان پیشکسوت صنعت چاپ، لطف‌الله علی‌وند به عنوان چاپ در خانه نمونه، عیسی جعفری، رامین عبداللهی و احمد اروج‌زاده به عنوان متخصصان، کارشناسان و کارگران نمونه صنعت چاپ، هاشم اروج‌زاده و کمال بیرون‌بر فتحی به عنوان صادرکننده محصولات چاپی، بهبود بقائی و داریوش ساعدی فر به عنوان تولیدکننده نمونه محصولات چاپی و ماشین‌آلات چاپی تجلیل شد.

انتهای پیام/62002/ت40