به گزارش ایرنا، این جشنواره با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر ساوه، باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری ساوه و دارالقران کریم استان مرکزی با هدف شناسایی و تجلیل از نونهالان و نوجوانان قرآن آموز در رشته های مختلف حفظ، مفاهیم، قرائت و هنر قرآنی برگزار شد.
قرآن آموزان هشت شهرستان استان مرکزی در این جشنواره با هم به رقابت پرداختند که نفرات منتخب با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شدند.
امام جمعه شهرستان ساوه در این آیین گفت: تربیت قرآنی و معنوی رمز موفقیت و سعادت جامعه اسلامی است و نهادهای فرهنگی نقش بسزایی در این حرکت بزرگ معنوی دارند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی افزود: جایگاه جمهوری اسلامی ایران به برکت قرآن و آموزه های دین مبین اسلام در منطقه و عرصه بین الملل ممتاز و برجسته است و برای دوام و بقای این جایگاه باید به قرآن و حرکت قرآنی تمسک جست.
وی ادامه داد: نسخه بسیاری از دردهای اجتماعی جامعه، در شفاخانه قرآن کریم است و عمل به آیات روحانی و روح بخش کلام الهی همواره مسیر سعادت جامعه بشری را تضمین می کند.
امام جمعه شهرستان ساوه افزود: اسلامی که امام خمینی (ره) بنا نهادند بر پایه توجه به آموزه های حیات بخش قرآن و اهل بیت است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در سخنانی افزود: حدود شش هزار کودک، نونهال و نوجوان در سومین جشنواره گل های محمدی و گل های فاطمی شرکت کردند.
شکرالله حسن بیگی افزود: کارگاه های آموزشی سبک زندگی اسلامی در کنار برگزاری این جشنواره مد نظر قرار گرفت که در قالب 20 کارگاه آموزشی و اعتقادی پیگیری شد.
وی بیان کرد: بیش از 2900 قرآن آموز در رشته حفظ و 1600 نوآموز قرآنی نیز در بخش مضامین قرآنی در این جشنواره فرهنگی و معنوی شرکت کردند.
حسن بیگی گفت: تربیت قرآنی به عنوان یکی از اولویت های اصلی در بحث مقابله با ناهنجاری های اجتماعی همواره باید دغدغه اصلی مسئولان خانواده ها باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: فعالیت های قرآنی مادامی که در حیطه تلاش و مشارکت سمن های غیر دولتی، خیران و مشارکت آحاد مردم اداره شود به توفیق روزافزون دست می یابد و دولتی کردن این تلاش ها و خدمات معنوی و فرهنگی به دلیل محدودیت های اعتباری و تنگناهای مختلف به مصلحت نیست.
حسن بیگی اظهار کرد: مفاهیم و درک متعالی پیام های روحانی قرآن کریم باید به بطن نظام خانواده راه یابد و در این راستا باید از توان ابزار فرهنگی و فرصت های فضای مجازی به خوبی بهره گرفت.
پیشکسوت فعالیت های قرآنی و کارشناس مسائل مذهبی و دینی نیز در این آیین گفت: غلبه هوای نفس بزرگترین دشمن بشریت و تمسک به قرآن و مفاهیم نورانی کلام وحی در سایه سار دین مبین اسلام مسیر روشن سعادت و خوشبختی است.
عباس سلیمی افزود: بسیاری از شبکه های معاند در فضای مجازی با هدف تخریب اسلام و مسلمین راه اندازی شده اند و گردانندگان این فضاهای مستهجن شرافت و اعتقاد جامعه اسلامی را نشانه رفته اند.
وی ادامه داد: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچ خط قرمزی ندارند و یکی از راهکارهای مقابله با دسیسه های آنان ترویج فرهنگ قرآنی و اسلامی است.
به گزارش ایرنا، سلیمی اضافه کرد: مفاهیم روح بخش قرآن کریم باید توجه به اقتضای سن و شرایط جامعه تدوین و تعریف شود تا توفیقات آن بیشتر از گذشته به منصه ظهور برسد.
این کارشناس مسایل قرآنی و داور مسابقات بین المللی قرآن کریم ادامه داد: به منظور حرکت در مسیر اخلاق مداری و سیره اسلامی و معنوی به سرمایه گذاری قرآنی نیاز است که جلب مشارکت نونهالان و نوجوانان به مضامین معنوی، از جمله این سرمایه گذاری ها محسوب می شود.
سلیمی افزایش تعداد رشته های مختلف در جشنواره های قرآنی را خواستار شد و ادامه داد: با افزایش رشته های قرآنی و تنوع در تولید مفاهیم معنوی باید زمینه مشارکت بیشتر نونهالان و نوجوانان را به سمت و سوی حرکت های قرآنی بیشتر کرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در سخنانی گفت: جشنواره فرهنگی، قرآنی گل های محمدی و گل های فاطمی نشاط معنوی را در استان مرکزی ترویج داد.
صفر قربانپور افزود: نونهالان و نوجوانان شش تا هفده سال در جشنواره گل های محمدی و گل های فاطمی فضای استان مرکزی را معطر به مفاهیم و مضامین قرآنی کردند.
وی ادامه داد: موفقیت این جشنواره در سایه سار همدلی و تعامل همه دست اندرکاران و خادمان قرآن کریم استان مرکزی حاصل شد.
به گزارش ایرنا، شهردار شهرستان ساوه نیز گفت: امروز تربیت قرانی، مسیر بالندگی و عمل به فرامین معنوی و اعتقادی است که نهاد خانواده بیشترین سهم را فراگیری نو آموزان دارند.
دکتر کامران جوادی بیان کرد: بسیاری از انحطاط های فرهنگی به واسطه کم توجهی به بخش فرهنگی ظهور پیدا کرده و دستگاه متولی امر فرهنگ باید با موشکافی و تدوین برنامه های ارزشمند مسیر بالندگی فرهنگی به ویژه در مضامین قرآنی و معنوی را دنبال کنند.
وی افزود: شورای اسلامی و شهرداری ساوه همواره در حمایت و مشارکت در فعالیت های فرهنگی آماده خدمتگزاری بوده و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند.
شهرستان ساوه به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی بیش از 260 هزار نفر جمعیت دارد.
3075/ 6013/
جشنواره قرآنی گل های محمدی و گل های فاطمی در ساوه پایان یافت
ساوه - ایرنا - مرحله استانی سومین جشنواره قرآنی گل های محمدی و گل های فاطمی روز پنج شنبه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استان مرکزی در سالن اجتماعات سلمان ساوجی ساوه پایان یافت.
صاحبخبر -