شناسهٔ خبر: 15035196 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی:

سه نفر در سقوط آسانسور مصدوم شدند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران عنوان کرد: سقوط آسانسور در یک ساختمان اداری -تجاری سه مصدوم به همراه داشت.

صاحب‌خبر -

سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سقوط آسانسور در یک ساختمان اداری-تجاری خبر داد و گفت: ساعت 9:44 صبح امروز (پنج‌شنبه) خبر سقوط آسانسور در ساختمان تجاری -اداری واقع در خیابان استاد معین به مرکز فوریت‌های آتش نشانی اعلام شد.

وی افزود: در این حادثه سه کارگر به همراه مقدار زیادی بار شامل سنگ، سرامیک و ... سوار آسانسور شده بودند که به دلیل حجم زیاد بار و وزن متحمل شده، آسانسور از طبقه منفی 2 به طبقه منفی 6 سقوط کرد.

ملکی یادآور شد: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته است اما سه کارگر به دنبال آسیب‌دیدگی در ناحیه دست و پا توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.