شناسهٔ خبر: 15034570 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مرکز رسیدگی به امور مساجد | لینک خبر

تجلیل از ائمه جماعات فعالان قرآنی ناحیه شهید نواب صفوی

مراسم تجلیل از ائمه جماعات فعال قرآنی و رابطین مساجد قرآنی ناحیه شهید نواب صفوی (ره) ، بعد از ظهر سه شنبه ده شهریور در مسجد کمیل برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد در این مراسم حجت الاسلام حسینی سرپرست ناحیه شهید نواب صفوی (ره) و حجت الاسلام کرمی معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد و ائمه جماعات فعال قرآنی و رابطین مساجد حضور داشتند. در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام حسینی ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی، ازحضور و توجه معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در برنامه‌های با محوریت قرآن تقدیر و تشکر کردند و گزارشی از فعالیت‌های قرآنی ناحیه شهید نواب صفوی ارائه نمودند.

حجت‌الاسلام حسینی برگزاری برنامه‌های فرهنگی با محوریت مباحث قرآنی را از ائمه جماعات خواستار شدند و مدیریت میدانی ائمه جماعات مساجد در این خصوص را عامل تحقق منویات مقام معظم رهبری دانستند.

اولویت اقامه نماز صبح در مساجد تهران 

در ادامه حجت الاسلام کرمی، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با تقدیر و تشکر از زحمات ائمه جماعات فعال قرآنی بویژه حجت الاسلام عباسی مدیر سابق ناحیه شهید نواب صفوی ضمن تأکید بر ضرورت اجرای فعالیت‌های قرآنی، اقامه نماز جماعت صبح در مساجد که از تاکیدات مقام معظم رهبری بود را اولویت فعالیت‌های فرهنگی مساجد معرفی کرد.

حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به اینکه در حال حاضر در هزار و دویست و پنجاه مسجد از مساجد شهر تهران نماز جماعت صبح اقامه می‌شود گفت: به‌حمدلله از نظر برنامه‌های قرآنی هم فعالیت‌های گسترده‌ای در مساجد در حال انجام است و در سال گذشته پانصد برنامه کرسی تفسیر ترتیبی و چهارصد کرسی تلاوت زمانبندی شده در هزار و پانصد مسجد شهر تهران به اجرا درآمد.

معاونت فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در خصوص برنامه‌های بلند مدت فرهنگی این مرکز افزود: هدف ما این است که مساجد را بعنوان قرارگاه فرهنگی به نقطه‌ای برسانیم که خود این قرارگاه‌ها سازکار مناسبی برای طراحی برنامه‌های فرهنگی داشته باشند و تشکیل شورای فرهنگی در مساجد برای تحقق همین موضوع صورت گرفته است.

وی در پایان تأکید کرد: ضروری است کارگزاران مساجد مشکلات و نیازهای فرهنگی محلات اطراف مساجد را شناسایی و برای رفع آن برنامه های کاربردی داشته باشند.