به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، جلسه طرح تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان دلگانی با حضور مسئولین مرکز بهداشت و درمان و آموزش و پرورش این شهرستان در محل مرکز بهداشت دلگان برگزار شد.
یاور شریف زاده رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلگان با بیان اینکه دومین طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان در دلگان اجرا می شود اظهار کرد: این کمیته در راستای طرح تحول سلامت و ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزی این شهرستان تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه این طرح در سال گذشته به خوبی و با موفقیت در مدارس شهرستان دلگان اجرا شده است افزود: جهت اجرای موفقیت آمیز طرح سلامت دهان و دندان نیازمند همکاری آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلگان با بیان اینکه طرح سلامت دهان و دندان برای دانش آموزان 6 تا 12 سال اجرا می شود تصریح کرد: بیش از 12 هزار نفر از دانش آموزان دلگانی زیر پوشش این طرح قرار می گیرند.
یاور شریف زاده اضافه کرد: طرح "فلوراید تراپی" یا همان طرح سلامت دهان و دندان به منظور پیشگیری از پوسیدگی دندان در دانشآموزان مدارس سراسر کشور انجام میشود.
وی با بیان اینکه تشکیل کمیته طرح تحول سلامت دهان و دندان یکی از وظایف مشخص شده در برنامه ارتقاء سطح سلامت دهان و دندان است گفت: تمام تلاش ها باید مبتنی بر طرح تحول سلامت و ارتقاء سلامت دهان دندان جامعه به خصوص دانش آموزان صورت گیرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلگان خاطر نشان کرد: این طرح در ابتدا به صورت نمادین در یکی از مدارس اجرا می شود و سپس در طول سال در کل شهرستان اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/