قرارداد پرتاب ۳ ماهواره ايراني منعقد شد
رييس سازمان فضايي ايران گفت: قرارداد پرتاب ۳ ماهواره ايراني به فضا منعقد شده است. محسن بهرامي با بيان اينكه قرارداد پرتاب سه ماهواره به فضا منعقد شده است، اظهار كرد: ماهواره دوستي از دانشگاه شريف نخستين ماهوارهيي است كه نيمه دوم امسال پرتاب ميشود. وي گفت: همچنين تلاش ميشود ماهواره طلوع از صاايران و ماهواره آت ست از دانشگاه اميركبير تا ظرف يك سال آينده به فضا پرتاب شوند. رييس سازمان فضايي ايران تاكيد كرد: اين ماهوارهها نسبت به ماهوارههاي قبلي عملياتيتر و ارتقا يافتهتر هستند. بهرامي افزود: ايران در صنعت ساخت ماهواره در غرب آسيا و شمال آفريقا پس از روسيه و هند در جايگاهي بالاتر از بقيه كشورها قرار دارد.
افزودن خدمات 4G به رومينگ بينالملل اپراتور دوم
اپراتور دوم تلفن همراه از افزوده شدن خدمات نسل چهارم اينترنت همراه به رومينگ بينالملل خود خبر داد.
ايرانسل اعلام كرد، مشتركان اين اپراتور ميتوانند از اين پس در سفرهاي خارجي خود نيز از شبكه پرسرعت نسل چهارم اينترنت همراه(4G/LTE) بهرهمند شوند. بنا بر اعلام امكان استفاده از آخرين نسل فناوري اينترنت همراه درحال حاضر روي اپراتور LGU+ در كشور كره جنوبي، Taiwan Mobile در كشور تايوان و Omantel در كشور عمان فراهم شده و در آينده نزديك به كشورهاي ديگر نيز گسترش خواهد يافت. همچنين مشتركان اپراتورهاي فوق نيز ميتوانند هنگام مسافرت به ايران از شبكه گسترده نسل چهارم اينترنت همراه ايرانسل استفاده كنند.
احراز دقيقتر هويت متخلفان رانندگي با فناوري جديد
انگجت|پليس راهنمايي و رانندگي نيويورك با استفاده از يك سيستم جديد شناسايي چهره توانسته بيش از 100 متخلف را از ماه ژانويه تاكنون دستگير كند. اين سيستم جديد به جاي 64 نقطه به بررسي 128نقطه از چهره ميپردازد كه به طور چشمگيري شانس مطابقت تصاوير ثبت شده توسط دوربينهاي پليس با تصاوير موجود در پايگاه داده راهنمايي و رانندگي افزايش ميدهد. اين ارتقاي نرمافزار در كنار حالتهاي مقايسه جديد مانند سياه و سفيد كردن تصوير يا همپوشاني ميتواند به شناسايي سريعتر دزدان و كلاهبرداراني منجر شود كه قصد دارند با گواهينامه تقلبي فرار كنند. اين فناوري اكنون در 39 ايالت ديگر امريكا استفاده ميشود. نسخه اوليه اين فناوري نخستين بار در سال 2010 استفاده شد كه دستگيري بيش از 3800نفر را كه از چندين گواهينامه غيرقانوني برخوردار بودند به دنبال داشت.
«تي پي لينك» دومين گوشي خود را رو كرد
نفوس تلفني هوشمند توليد شده توسط شركت تي پي لينك است كه نام آن از زبان يوناني به معناي ابر، بر گرفته شده است. نفوس تمركز خود را بر ساخت يك زندگي از هر نظر هوشمندانه و كارايي آسان قرار داده و همواره به توسعه محصولات و به روز نگه داشتن آنها ميانديشد. Neffos C5 يكي ديگر از تلفنهاي هوشمند TP-LINK به شمار ميرود. اين محصول داراي چيپ ست MTK 6735، پردازنده گرافيكي Mali-T720 و 2 گيگابايت رم است. Neffos C5 همچنين مجهز به صفحه نمايش 5 اينچي HD و تكنولوژي IPS است. يك دوربين 8 مگاپيكسلي به عنوان دوربين اصلي در كنار دوربين 5 مگاپيكسلي به عنوان دوربين سلفي به شما امكان گرفتن عكسهايي شگفتانگيز را ميدهد. اين گوشي هوشمند داراي 16گيگابايت حافظه داخلي است كه با استفاده از حافظه ميكرو SD ميتوان آن را به 48گيگابايت رساند.
C5 از نسل چهارم اينترنت همراه يا 4G نيز پشتيباني ميكند. علاوه بر اين ميتوان از دو سيم كارت اين گوشي كه هر دو 4G است به صورت همزمان استفاده كرد.
مدير بازاريابي تي پي لينك گفت: اين كمپاني قصد دارد به همراه اين محصول كه به صورت آنلاين به فروش ميرسد، هداياي ويژهيي از قبيل«يك بسته آنتي ويروس يك ساله Kaspersky، يك عدد كارت حافظه 16 گيگابايتي microSD، يك كاور و يك محافظ صفحه» به مشتريان خود اهدا كند. تي پي لينك رتبه نخست دنيا در زمينه توليد تجهيزات شبكه بيسيم (WLAN) را در دست دارد. اين شركت به عنوان ارائهدهنده پيشرفتهترين محصولات براي دسترسي به اينترنت، شبكه، رفع نيازهاي شبكه و اينترنت مشتريان، كار و سرگرمي با كيفيت بالاي خدمات شناخته ميشود.
اينترنت موبايل امريكا
300 مگابيتي شد
پي سي مگ| اپراتور مخابراتي وريزون وايرلس در امريكا از ارائه خدمات اينترنت بيسيم با سرعت بيسابقه 300مگابيت در ثانيه خبر داده است. البته رسيدن به چنين سرعتي با استفاده از هر نوع گوشي تلفن همراهي ممكن نيست و كاربران بايد از گوشيهاي جديد و پيشرفتهيي استفاده كنند. وريزون ميگويد براي ثبت اين ركورد از فناوري تازهيي استفاده كرده كه پهناي خطوط انتقال داده را افزايش ميدهد. اين فناوري كه 3xCA نام دارد تركيب و استفاده بهنيه از سه طيف فركانسي را ممكن ميكند. اما رقباي وريزون يعني اسپرينت و AT&T تنها از توان تجميع دو پهناي باند فركانسي برخوردارند. پيش از اين شركت بل نتورك در تورنتو هم توانسته بود به فناوري 3xCA دست يابد و آن را مورد استفاده قرار دهد. البته كارشناسان ميگويند سرعت واقعي تبادل داده با استفاده از اين فناوري از 200 مگابيت در ثانيه فراتر نميرود. بديهي است كه كاربران چنين خدماتي ميتوانند در چند ثانيه فايلهاي حجيم چندرسانهيي را بارگذاري كنند. Sprint و T-Mobile دو اپراتوري هستند كه در تلاش براي ارتقاي سرعت خدمات اينترنت موبايلي خود هستند. اسپرينت هم در حال استفاده آزمايشي از خدمات مذكور در شيكاگو است. براي ارائه اين خدمات از طيفهاي فركانسي 700، 1700و 1900مگاهرتز استفاده ميشود. آيفون 6S،
5 Samsung›s Galaxy S7، Note و7، S6 Edge+, و HTC 10 ازجمله معدود گوشيهاي پشتيبانيكننده از چنين خدماتي هستند.
اخبار
صاحبخبر -