شناسهٔ خبر: 15027102 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

شهردار لواسان خبر داد

اجرای بیش از 70 پروژه عمرانی در لواسان/ 76 درصد درآمدهای شهرداری صرف پروژه‌های عمرانی شد

شهردار لواسان از اجرای بیش از 70 پروژه عمرانی در لواسان خبر داد و گفت: 76 درصد درآمدهای شهرداری صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شمال استان تهران به نقل از روابط عمومی شهرداری لواسان، همایش بزرگ پیاده‌روی همراه با جوایز ارزنده با حضور شهروندان و شهردار لواسان در حاشیه دریاچه جاجرود برگزار شد.

علی مرادی شهردار لواسان در حاشیه برگزاری همایش بزرگ پیاده‌روی با حضور مردم لواسان گفت: این همایش به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت رجایی و باهنر برگزار شد و برای نخستین بار شاهد هستیم مردم در محوری حرکت کرده‌اند که این محور در حاشیه دریاچه‌های بالادستی سد لتیان، جاده سلامت و پیست سلامت و فضای سبز جهت تأمین خاص عمومی و سلامت عمومی و توجه شهرداری‌ها نسبت به فرهنگ توسعه ورزش بر فضای سبز انجام گرفت.

وی بیان کرد: ساخت و راه‌اندازی این مجموعه تقریباً هشت ماه طول کشید که شامل پیست سلامت، جاده دوچرخه‌سواری، مجموعه فرهنگی و ورزشی در حاشیه دریاچه‌ها، امکانات اقامتگاهی موقت، سامانه مانیتورینگ، فیبر نوری، فضای سبز و آب آشامیدنی است و تاکنون 270 میلیارد تومان هزینه در برداشته است و هزینه قطعی آن تا پایان سال اعلام خواهد شد.

شهردار لواسان در خصوص راه‌اندازی این مجموعه گفت: همکاران ما در شهرداری لواسان برای راه‌اندازی و افتتاح این پروژه تلاش شبانه‌روزی داشته‌اند و از تقریباً دو سال مدیریت بنده در شهرداری 70 پروژه اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: برای تکمیل پروژه‌های عمرانی در لواسان تاکنون 2 هزار و 670 میلیارد تومان هزینه اعتبار عمرانی شده است و زمانی که تحویل گرفتیم 38 میلیارد تومان بودجه مصوب سال بود.

مرادی ادامه داد: در حال حاضر با 138 میلیارد تومان بودجه مصوب در سال جاری پروژهایمان را آغاز کردیم و خوشبختانه نخستین شهرداری در کشور هستیم که 76 درصد در آمدهایمان صرف هزینه‌های عمرانی و تنها 24 درصد هزینه صرف جاری شده است.

بهنام صالحی‌زاده رئیس فراکسیون ورزشی شورای شهر لواسان نیز گفت: امروزه این شعار بارها و بارها شنیده شده که بهداشت جهانی یکی از راهکارهای مبارزه با بسیاری از بیماری‌ها را ورزش، دوچرخه‌سواری و استفاده از جاده سلامت به جوامع جهانی معرفی کرده و در این راستا سیاست‌گذاری شده است.

وی تصریح کرد: در کشور ماهم متولیان امور سلامت، بهداشت و ورزش جامعه تأکیدشان بر این است که این قبیل فضاها توسعه یابد و ماهم در راستای تحقق این شعار حرکت کنیم.

رئیس فراکسیون ورزشی شورای شهر لواسان ادامه داد: راه‌اندازی این پروژه فقط به‌صرف مردم لواسان نبود و با توجه به این‌که لواسان منطقه ییلاقی پایتخت تهران است، شهرداری و شورای شهر جهت پذیرایی و تأمین اوقات فراغت سالم برای قشر تهرانی این حرکت را انجام دادند که به جرأت می‌توان گفت این مجموعه در استان تهران بی‌نظیر است و باید توسعه بیشتر یابد.

انتهای پیام/2568/آ/