شناسهٔ خبر: 15038449 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین:

دوچرخه‌سواری مختلط مغایر با ارزش‌های اعتقادی مردم دارالمؤمنین قزوین است

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین  گفت: مسئولان و انجمن دوستداران دوچرخه باید نسبت به آسیب فرهنگی دوچرخه‌سواری مختلط بانوان و آقایان حساس بوده و از انجام این اقدام در یک‌زمان و مکان جلوگیری به عمل‌آورند، چراکه این اقدام باارزش‌های دارالمؤمنین قزوین سازگاری ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، فرج الله فصیحی رامندی اظهار کرد: قزوین دارای مردمانی متدین، وفادار به انقلاب و ارزشی است و دارالمؤمنین قزوین سابقه تاریخی و فرهنگی دیرینه‌ای دارد.

وی اضافه کرد: از حدود یک سال قبل انجمنی با عنوان "دوستداران دوچرخه" در قزوین شکل‌گرفته و چند روز در هفته برنامه‌های دوچرخه‌سواری به سمت اماکن مختلف انجام می‌دهند و علیرغم مثبت بودن این اقدام یک آفت جدی در این مجموعه وجود دارد آن‌هم اختلاط دوچرخه‌سواران زن و مرد در یک‌زمان و مکان است این اقدام بافرهنگ و ارزش‌های مردم متدین و دین‌دار قزوین سازگار نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با تأکید با اینکه ماهیت توسعه فرهنگ دوچرخه‌سواری در قزوین بسیار مثبت بوده و موردتوجه شورای اسلامی شهر نیز هست، ادامه داد: در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری تلاش دارند تا درآینده ایستگاه‌های دوچرخه‌سواری در نقاط مختلف شهر تأمین شود و دوچرخه رایگان در اختیار استفاده‌کنندگان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ترویج امر دوچرخه‌سواری از بروز آلودگی زیست‌محیطی و ترافیک سنگین جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: برنامه دوچرخه‌سواری بانوان و آقایان باید به‌درستی تدوین شود و برای بانوان محیط‌های مشخص و مناسب برای ورزش دوچرخه‌سواری احداث شود و هم‌اکنون بوستان بانوان یکی از بهترین مکان‌هاست.

فصیحی رامندی تأکید کرد: از شهروندان قزوینی می‌خواهم برای توسعه شهر و بهره‌مندی از شهری ایمن، همکاری و همراهی لازم را با شهرداری دریغ نورزند و پیشنهاد‌ات و انتقادات خود را به‌طور صریح و روشن به شورای اسلامی شهر ارسال کنند.


انتهاي پیام

برچسب‌ها: