به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اشرف جناتی عصر امروز در جلسه ارائه گزارش سی و نهمین دوره قرآن کریم در این شهر، اظهار کرد: مسابقات قرآن کریم بهانهای برای توجه دادن بیشتر جامعه به سمت قرآن است.
وی با بیان اینکه باید از فضا و ابزارهای مختلف برای توجه دادن به قرآن کریم استفاده کرد، افزود: اداره اوقاف و امور خیریه گیلان با برگزاری این دوره از مسابقات قرآن کریم گامی موثر برداشته است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مراتب انس با قرآن تصریح کرد: مراتب انس با قرآن کریم شامل پنج مرحله است.
وی مرحله نخست را گوش دادن و نظر کردن به قرآن دانست و یادآور شد: در قرآن کریم آمده که گوش دادن به قرآن موجب رحمت است.
جناتی خاطرنشان کرد: در روایات چهار چیز به عنوان عبادت آمده که شامل نگاه کردن به صورت امیر مومنان علی(ع)، نگاه به پدرومادر، نگاه به کعبه و نگاه به قرآن کریم است.
وی مرتبه دوم انس با قرآن کریم را تلاوت قرآن دانست و خاطرنشان کرد: مراتب سوم و چهارم انس با قرآن کریم شامل درک معانی و مفاهیم و تفسیر قرآن است.
مدرس فلسفه و کلام اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پنجمین مرحله انس با قرآن کریم را تدبر در آیات قرآن کریم عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه اگر تدبر در قرآن کریم باشد انس واقعی با قرآن کریم حاصل میشود، خاطرنشان کرد: قرآن راه هدایت مومنان است.
جناتی توجه به فراگیری قرآن را مورد تأکید خانوادهها قرار داد و متذکر شد: حساسیت خانوادهها در آموزش کلاسهای ایروبیک و زبان خارجه بیشتر از مباحث قرآنی است.
وی برگزاری مسابقات قرآن کریم را یکی از راههای موثر ترویج قرآن دانست.
انتهای پیام/ 84004/ج30/
∎