شناسهٔ خبر: 15026015 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

شهردار یاسوج خبر داد

افزایش کودکان کار در سطح شهر یاسوج

شهردار یاسوج با بیان این که حاشیه‌نشینی تکدی‌گری و دستفروشی ناشی از بیکاری در شهر یاسوج است، از افزایش کودکان کار در سطح شهر یاسوج خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، محمدعلی جاوید بعد از ظهر امروز در نشست مسؤولان با معاون وزیر کار اظهار کرد: حاشیه‌نشینی تکدی‌گری و دستفروشی ناشی از بیکاری در شهر یاسوج است.

شهردار یاسوج گفت: برای رفع این معضلات اجتماعی در شهر یاسوج باید فکری اساسی برای بیکاری کرد.

این مسؤول در بخش دیگری اظهارات خود در جمع مسؤولان استانی و کشوری تصریح کرد: همچنین در شهر یاسوج بحث کودکان کار را داریم که باید در این زمینه هم چاره‌جویی کرد.

شهردار یاسوج با بیان اینکه این موضوع در شهر یاسوج دردسرساز شده است، گفت: اگر به خیابان‌های شهر یاسوج سری بزنیم خواهیم یافت که موضوع کودکان کار در این شهر به موضوعی حاد تبدیل شده است.

وی در ادامه افزود: هر چند با زبان هنر می‌تواند برای مشکلات و معضلات اجتماعی اقدام کرد اما نظر ما این است که منشا بیشتر مشکلات بیکاری است.

در ادامه حجت‌الاسلام سید علی‌فتح میرمحمدی مدیرکل فرهگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همه مشکلات و معضلات اجتماعی را نمی‌توان به پای بیکاری نوشت، اظهار کرد: در بررسی‌های به عمل آمده در زمینه برخی معضلات اجتماعی به این نتیجه رسیده‌ایم که بیکاری از دلایل اصلی بروز مشکلات اجتماعی مانند خودکشی و اعتیاد نیست.

این مسؤول گفت: برای مثال در زمینه اعتیاد بسیاری از این افراد تحصیلکرده و دارای شغل هستند لذا باید به غیر از بیکاری مسائل دیگری را نیز مدنظر قرار داد.

انتهای پیام/2571/ر20/

برچسب‌ها: