شناسهٔ خبر: 15017905 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون دانشگاه یاسوج خبر داد

حال خراب کهگیلویه و بویراحمد با معضلات اجتماعی/ وجود مشکلات زیرساختی در خانه‌های دانشجویی

معاون فرهنگی دانشگاه یاسوج گفت: حال و روز کهگیلویه و بویراحمد با معضلات اجتماعی کنونی چندان خوب نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، فریبرز نیکدل ظهر امروز در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی که با حضور معاون وزیر کار، استاندار و سایر مسؤولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: حال استان به واسطه معضلات اجتماعی خوب نیست.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌های اجتماعی دغدغه بسیاری دارند، گفت: همه باید در دستگاه‌های مختلف و با کمک مجموعه دولت برای رفع این مشکلات اقدام کنیم.

نیکدل با اشاره به استقبال خوب مردم از دولت، خاطرنشان کرد: باید کهگیلویه و بویراحمد را به مشکلاتی که وجود دارد از جمله در بحث حاشیه‌نشینی با نگاه ویژه‌ای مورد توجه قرار دهیم.

معاون فرهنگی دانشگاه یاسوج گفت: دانشگاه‌های ما هم وضعیت خاصی دارند و در بحث خوابگاه‌ها مشکلات زیادی وجود دارد که خانه‌های دانشجویی امروز بلای اجتماعی در استان شدند، زیرا به لحاظ زیرساخت‌ها مشکلات زیادی داریم.

انتهای پیام/82024/ت10