به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، علیاکبر پرویزی بعد از ظهر امروز در ستاد بازآفرینی پایدار شهری خراسان جنوبی اظهار داشت: عملکرد نامناسب وزرات راه و شهرسازی در حوزه بافتهای فرسوده کار را برای طرحهای جدید سخت کرده است.
وی با بیان اینکه باید تلاش شود تا اعتمادسازی عمومی صورت گیرد تا مشارکت مردم را در این بخش جلب کنیم، تصریح کرد: کارهایی که بدون مشارکت مردم انجام گیرد در همان ابتدای امر با شکست مواجه میشود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید در حال حاضر قانون بازآفرینی شهری را به گونهای مطرح و مدیریت کنیم که مشکلات گذشته اصلاح و یا پاک شود، افزود: زیرا در سنوات گذشته اکثر بافتهایی که مصوب شد با مشکل مواجه شدند.
پرویزی با بیان اینکه اگر بخواهیم در بخش بازآفرینی شهری اقدامی مثبت صورت گیرد باید بر روی نقاط محدودی از شهر تمرکز شود تا مردم نیز نتایج آن را نظاره کنند، اضافه کرد: بعد از پایان این طرح در چند نقطه محدود در شهرها و دیدن نتایج آن مردم برای مشارکت در اجرای طرح در بقیه نقاط شهری رغبت مییابند.
وی یادآور شد: اگر یک محله از شهر به طور مشخص توسط این کارگروه تایید شد باید کارهایی برای اجرای طرح به طور مستمر پیگیری و از فعالیتهای متضاد دستگاهها نیز جلوگیری شود.
استاندار خراسان جنوبی موضوع وقف را یکی از مشکلات استان دانست و گفت: متاسفانه اوقاف و میراث با یکدیگر درگیر بوده و باید این مشکل به طور اساسی و در سطح کلان کشور رفع شود.
پرویزی ادامه داد: اوقاف و میراث فرهنگی در بازسازی، نوسازی و گرفتن و دادن خدمات در برخی از اماکن که هم جزو حوزه کاری اوقاف و هم جزو حوزه کاری میراث است چالش جدی داشته که برخی از این اماکن به سبب این مشکل رها شدهاند.
وی با بیان اینکه تمام وقفها توسط واقفان با نیت رفع نیازهای مردم و تامین معیشت آنها وقف شده است، تصریح کرد: نباید هیچ وقفی سبب ممانعت از ارائه یک خدمت به مردم شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: متاسفانه در حوزه شهرسازی با چالش عدم اختیارات و تصمیمات توسط مسؤولان استانی مواجه هستیم و اگر قرار است تمام مشکلات را مردم یک منطقه تحمل کنند نباید مرکز برای رفع مشکلات آنها تصمیمگیری کند.
پرویزی با اشاره به تسهیلاتی که به مردم مناطق و محلات بافتهای فرسوده قرار میگیرد اشاره و خاطرنشان کرد: باید نحوه پرداخت این تسهیلات به مردم اطلاعرسانی و مسیر کار به طور روشن مشخص شود.
انتهای پیام/69027/ط30
∎