شناسهٔ خبر: 15019516 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

برای نخستین بار

پلیس‌های زن محجبه در جشن روز پیروزی ترکیه حضور یافتند

به دنبال صدور مجوز استفاده از روسری توسط افسران پلیس زن در ترکیه، برای نخستین بار پلیس‌های زن با حجاب در مراسم روز پیروزی در ترکیه حضور یافتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه حریت در این خصوص گزارش داد، یکی از این افسران پلیس محجبه در میدان "تقسیم" استانبول مشغول انجام وظیفه بود. یک افسر محجبه دیگر نیز در بین محافظان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود که در جریان جشن رسمی روز پیروزی در آنکارا مشاهده شد.

 

براساس گزارشات رسانه‌ای، در حال حاضر افسران پلیس زن در ترکیه قادرند به عنوان بخشی از یونیفورم خود حجاب داشته باشند.

 

پیشتر حزب عدالت و توسعه "بسته دموکراسی" را ارائه کرد که در آن پیشنهاد شده بود به افسران پلیس زن در ترکیه اجازه استفاده از روسری داده شود و این بسته پیشنهادی روز شنبه پس از تصویب به اجرا درآمد.