شناسهٔ خبر: 71530886 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اقامه نماز نماینده مقام معظم رهبری در لبنان بر پیکر شهیدان مقاومت 

تهران - ایرنا- شیخ محمد یزبک نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی بر پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین  نماز اقامه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا در اقامه نماز بر پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین در بیروت، هزاران نفر شرکت کردند.

به گزارش المیادین، شیخ محمد یزبک نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی بر پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین نماز اقامه کرد.

اقامه نماز نماینده مقام معظم رهبری در لبنان بر پیکر شهیدان مقاومت 

العهد لبنان نیز گزارش داد در حالی که جمعیت بسیار گسترده‌ای در مراسم تشییع پیکر شهید نصر الله و شهید صفی‌الدین، حضور یافته‌اند، شیخ محمد یزبک بر پیکرهای مطهر این دو شهید والامقام، نماز اقامه کرد.

خبرگزاری «رویترز» در بازتاب مراسم تشییع پیکر شهیدان «سیدحسن نصرالله» و «سیدهاشم صفی الدین» در لبنان، نوشت: ده‌ها هزار نفر امروز (یکشنبه) در حومه بیروت گرد هم آمدند تا به «حسن نصرالله» رهبر حزب‌الله ادای احترام کنند.

این رسانه انگلیسی با اشاره به اینکه سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان حدود پنج ماه پیش در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید، گزارش داد: ده‌ها هزار نفر در مراسم تشییع گسترده نصرالله عزاداری کردند.

«رویترز» در این گزارش با انتشار تصاویری از این مراسم باشکوه تصریح کرد: حامیان با در دست داشتن تصاویر نصرالله و پرچم‌های حزب‌الله، صبح روز یکشنبه در ورزشگاهی در حومه جنوبی بیروت که تحت کنترل حزب‌الله است، گرد هم آمدند تا در مراسم بزرگ تشییع پیکر نصرالله و دیگر رهبران کشته‌شده [به شهادت رسیده] این گروه شرکت کنند.

این خبرگزاری افزود که ورزشگاه ۵۵ هزار نفری بیروت ساعاتی پیش از آغاز مراسم، تقریبا به‌طور کامل پر شده بود.

به گزارش ایرنا، سید حسن نصرالله دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در تاریخ جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳ (مطابق با ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴) در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید. این حمله که توسط جنگنده‌های اسرائیلی انجام شد، مقر اصلی حزب‌الله در بیروت را هدف قرار داد.

این حمله همچنین منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد حزب‌الله و سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد که در محل حضور داشتند.

شهید سید هاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۳ (مطابق با ۴ اکتبر ۲۰۲۴) در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید. این حمله که بخشی از عملیات گسترده اسرائیل علیه مواضع حزب‌الله بود، با استفاده از بمب‌های سنگین انجام و منجر به تخریب چندین ساختمان شد.

حزب‌الله لبنان در تاریخ ۲ آبان ۱۴۰۳ (۲۳ اکتبر ۲۰۲۴) به‌طور رسمی شهادت او را اعلام کرد؛ به دلیل شدت تخریب و ممانعت نیروهای اسرائیلی از دسترسی نیروهای امدادی به محل، عملیات جست‌وجو و شناسایی پیکر او با تأخیر انجام شد.