شناسهٔ خبر: 15016626 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان:

اعتقادی به تملیک هیچ ملکی نداریم/کم مانده مردم را قسم بدهیم ملک خود را از تملیک پس بگیرند

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان با بیان اینکه اعتقادی به تملیک هیچ ملکی نداریم، گفت: کم مانده مردم را قسم بدهیم که بیایند و ملک خود را از تملیک باز پس گیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سیدسعید موسوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران صیانت از حقوق بانک، ذینفعان و مشتریان را از اهداف بانک کشاورزی دانست و اظهار کرد: این بانک با تمرکز بر روی سیستم بانکداری الکترونیک، سیستم مهر را به مهرگستر ارتقا داد.

وی با با بیان اینکه در سیستم بانکی 37 هزار و 33 فقره تسهیلات پرداخت شده که 28 هزار و 821 فقره از سوی  بانک کشاورزی بوده است، گفت: 78 درصد تسهیلات اشتغالزایی استان نیز توسط بانک کشاورزی پرداخت شده است.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان ادامه داد: طبق آمار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی 10 هزار و 484 میلیارد ریال تسهیلات در استان توزیع شد که از این میزان 5 هزار و 317 میلیارد ریال توسط بانک کشاورزی پرداخت شده است.

وی از تحقق 144 درصدی برنامه در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج طی سال گذشته بیان کرد: تسهیلات مصوب بانک کشاورزی نیز 99 میلیارد ریال بوده که موفق به جذب و پرداخت 143 میلیارد ریال شدیم.

موسوی با بیان اینکه در بخش تسهیلات مکانیزاسیون نیز 45 درصد از تسهیلات جذب و پرداخت شده است؛ از پیگیری برای جذب بقیه منابع خبر داد.

وی با اشاره به اینکه 107 درصد از منابع مصوب بانک کشاورزی از محل صندوق توسعه ملی جذب شده است، گفت: اعتبار استان برای پرداخت به 605 طرح نیز مبلغ 137 میلیارد ریال اعتبار بود که 147 میلیارد ریال برای آن جذب شد که از اعتبارات شناور نیز جذب داشتیم.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه اعتقادی به تملیک هیچ ملکی نداریم،  افزود: استان پنجم کشور در تعیین تکلیف املاک تملیکی و بازگشت آن به صاحبانش هستیم.

وی با بیان اینکه کم مانده مردم را قسم بدهیم که بیایند و ملک خود را از تملیک باز پس گیرند، گفت: این واحدهای تملیکی یا واحد تولیدی بوده و یا زمین زراعی!

موسوی ادامه داد: سال گذشته بسیاری از املاک تملیکی را به صاحبان صنایع و املاک بازگرداندیم.

وی با اشاره به اینکه 200 ملک و واحد تولیدی در سال‌های گذشته توسط بانک کشاورزی تملک شده بود، افزود: سال گذشته 26 ملک و امسال نیز 28 ملک به صاحبان آنها پس داده شد.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان از فعالیت 12 شرکت‌ بیمه‌ای در استان خبر داد و گفت: 50 شعبه در استان فعال است که بیشترین مشتریان آنها نیز کشاورزان هستند.

وی در ادامه در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا کشاورزان تمایل چندانی به بیمه محصولات خود ندارند، اظهار کرد: این مورد شاید به دلیل ضعف اطلاع‎رسانی ما باشد.

موسوی در ادامه با بیان اینکه صندوق بیمه کشاورزی هزینه‌های تولید کشاورزی را بیمه می‌کند، گفت: صندوق بیمه کشاورزی پولی برای پرداخت ندارد چون غرامت بیش از حق بیمه پرداختی بوده است، از سوی دیگر این صندوق تاکنون به سوددهی نرسیده است.

وی میزان غرامت مشخص شده در بخش‌های زراعت، باغات، دام، آبزیان و مراتع استان همدان را 93 هزار و 308 میلیون ریال دانست و بیان کرد: از این میزان 78 هزار و 9 میلیون ریال به بهره‌برداران پرداخت شده و 15 هزار و 298 میلیون ریال نیز باقیمانده است.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان در ادامه با بیان اینکه 6700 میلیارد ریال پول گندم استان همدان است، گفت: البته اطلاع دقیقی از میزان پول پرداختی به گندم‌کاران نداریم هرچند می‌دانیم بیشتر کشاورزان پول گندم خود را دریافت نکرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه بانک به هیچ وجه از وجوه واریزی گندم برای اخذ مطالبات از کشاورزان برداشتی نمی‌کند، گفت: این در حالی است که کشاورز در برگه پیمان تعهد کرده است که بانک اجازه برداشت مطالبات را دارد.

موسوی میزان معوقات بانک کشاورزی همدان را 1400 میلیارد ریال دانست و با بیان اینکه در این زمینه نسبت به سال گذشته با افزایش 32 درصدی مواجه هستیم، اظهار کرد: جزو رتبه‎های اول در مانده مطالبات هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه رتبه دوم را از نظر پرداخت تسهیلات ازدواج داریم، در پایان گفت: خوشبختانه تا به امروز هم تخلف مالی نداشتیم که امیدواریم از این پس نیز نداشته باشیم.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان همدان با اشاره به برگزاری اولین یادواره شهدای بانک کشاورزی در استان از تلاش برای معرفی بیشتر شهیدنفیسی به عنوان فردی که از بیت‌المال صیانت کرد و جان خود و خانواده‎اش را در این راه داد، سخن به میان آورد.

انتهای پیام/3140/ق40