وی اضافه کرد: 28 هزار و 921 فقره از این تعداد تسهیلات معادل 78 درصد توسط بانک کشاورزی همدان پرداخت شده که از نظر میزان تسهیلات پرداختی 50.1 درصد از کل اعتبارات را شامل می شود.
وی طرح پرورش قارچ، طرحهای گلخانه ای، مکانیزاسیون و نوسازی ناوگان فرسوده با هدف کاهش مصرف انرژی، طرحهای آب و خاک و آبیاری تحت فشار با اولویت آبیاری قطره ای را جزو طرحهای اولویت دار در پرداخت تسهیلات ذکر کرد.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی استان همدان گفت: سیاست دولت یازدهم پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به طرح های مشکل دار برای احیای این واحدها است.
موسوی یادآوری کرد: سال گذشته در زمینه وام ازدواج با وجود اینکه تسهیلات قرض الحسنه مصوب بانک کشاورزی 99 میلیارد ریال بود ولی 143 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره پرداخت شد.
وی اضافه کرد: بانک کشاورزی همدان رتبه دوم کشور را در پرداخت تسهیلات ازدواج به خود اختصاص داده و پرداخت وام 100 میلیون ریالی به زوجین نیز با کمترین مشکلی در حال اجرا است.
وی درباره جذب اعتبار از صندوق توسعه ملی توسط بانک کشاورزی اظهار کرد: 137 میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای پرداخت به 605 طرح در این استان پیش بینی شده بود که 147 میلیارد ریال جذب شد.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی استان همدان یادآوری کرد: پس از سفر رئیس جمهوری به استان همدان 240 میلیارد ریال تسهیلات خارج از منابع و مصارف در بین متقاضیان توزیع شد.
موسوی اضافه کرد: واگذاری املاک تملیک شده توسط بانک کشاورزی در اولویت است و در این راستا سال گذشته واگذاری 26 واحد تملیک شده به صاحبانشان صورت گرفت.
به گزارش ایرنا وی افزود: 200 ملک و واحد تولیدی از سالهای گذشته در تملیک بانک کشاورزی همدان بود که از سال گذشته تعیین تکلیف این واحدها با قوت در حال اجرا است بگونه ای که در پنج ماهه امسال 28 ملک به صاحبان آنها بازپس داده شد.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی استان همدان با ذکر اینکه بانک خواستار تملیک واحدهای دارای معوقات بانکی نیست اظهار کرد: مسئولان بانک کشاورزی بخاطر اینکه صاحبان صنایع را شریک خود می دانند اعتقادی به تملک ملکی ندارند.
موسوی یادآوری کرد: استان همدان به واسطه شرایط اقلیمی و سردسیر بودن جزو آخرین استانهایی است که برداشت گندم در آن صورت می گیرد بنابراین در پرداخت مطالبات کشاورزان برخی مواقع مشکلاتی به وجود می آید.
به گزارش ایرنا وی افزود: میزان مطالبه کشاورزان 6 هزار و 700 میلیارد ریال بوده که پرداخت وجوه این افراد آغاز شده است.
وی درباره پرداخت غرامت کشاورزان اضافه کرد: میزان خسارت سالهای گذشته در مجموع بخشهای زراعت، باغات، دام، آبزیان و مراتع 93 میلیارد و 308 میلیون ریال بوده که 78 میلیارد 9 میلیون ریال پرداخت شده است.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی استان همدان اضافه کرد: با توجه به برنامه های فرهنگی و آموزشی صورت گرفته امسال شاهد 48 درصدی بیمه باغ و محصولهای کشاورزی در این استان هستیم.
موسوی گفت: میزان معوقات بانکی مشتریان بانک کشاورزی یک هزار و 400 میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته 32 درصد افزایش داشته است با این وجود میزان پرداخت تسهیلات با رشد قابیل توجهی به 6 هزار و 200 میلیارد ریال رسیده است.
وی صیانت از حقوق بانک، ذینفعان و مشتریان را از برنامه های بانک کشاورزی دانست و گفت: هدف بانک کشاورزی تزریق به روستاها به منظور کاهش مهاجرت و حاشیه نشینی ، تامین رفاه مردم و افزایش ماندگاری مردم در روستاها است.
بانک کشاورزی همدان 50 شعبه فعال با یک هزار و 430 نیرو دارد.
7526/6993