شناسهٔ خبر: 15008020 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزایش 156 درصدی سپرده های بانک مسکن استان مرکزی در دولت تدبیر و امید

اراک- ایرنا- مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی گفت: مانده سپرده های این مدیریت در سه ساله فعالیت دولت تدبیر و امید 156 درصد افزایش دارد که این علامتی خوبی در بهبود روابط مالی و گردش پول است.

صاحب‌خبر -

مجید امیری روز چهارشنبه به مناسبت روز بانکداری اسلامی در گفت و گو با ایرنا افزود: مانده سپرده های مدیریت بانک مسکن استان مرکزی از سه 604 میلیارد ریال در تیرماه سال 92 به 9 هزار و 241 میلیارد ریال در پایان تیر ماه امسال افزایش یافته است.
وی ادامه داد: بانک مسکن با این میزان منابع و جذب 10 و پنج دهم درصد از حجم کل منابع جذب شده در 12 بانک دولتی، رتبه چهارم استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی با یادآوری مصارف پرداخت تسهیلات در این مدت خاطر نشان کرد: مانده تسهیلات پرداخت شده شعب بانک مسکن این استان با 40 درصد افزایش از 15 هزار و 81 میلیارد ریال در پایان تیرماه سال 92 به 21 هزار و 20 میلیارد ریال در مدت مشابه سال جاری رسیده است.
امیری گفت: بانک مسکن استان مرکزی با پرداخت این میزان تسهیلات و تخصیص 26 و چهار دهم درصد از کل تسهیلات اعطائی بانک های دولتی استان رتبه نخست را دارد.
وی افزود: این مدیریت در سال های اخیر، علاوه بر پرداخت تسهیلات تعهدی با سپرده و بدون سپرده به مشتریان، متولی تامین منابع مالی و پرداخت تسهیلات مشارکت مدنی به بیش از 42 هزار واحد مسکونی از محل خط اعتباری طرح عظیم مسکن مهر بوده است.
مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی بیان کرد: از این میزان 29 هزار و 516 واحد تسهیلات ساخت مسکن مهر، 9 هزار و 875 واحد تسهیلات بهسازی مسکن روستایی، یک هزار و 898 واحد تسهیلات ساخت بافت فرسوده شهری و یک هزار و 12 واحد تسهیلات خرید مسکن مهر پرداخت شده است.
امیری افزود: همچنین در بخش اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج نیز از سال 92 تا کنون به یک هزار و 595 نفر تسهیلات پرداخت شده و 772 متقاضی باقی مانده ثبت نام شده در سامانه بانک مسکن بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ظرف کمتر از دو ماه تسهیلات ازدواج خود را از شعب بانک دریافت می کنند.
وی، با یادآوری حضور بانک مسکن استان مرکزی در بخش صدور انواع ضمانتنامه بانکی گفت: در این زمینه مانده ضمانتنامه مدیریت بانک مسکن این استان از 77 میلیارد ریال در تیرماه 92، به بیش از 178 میلیارد ریال در پایان تیرماه سال جاری افزایش یافته است.
مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی افزود: 261 میلیارد ریال معادل یک و هفت دهم درصد از کل تسهیلات پرداختی بانک مسکن تیرماه 92 در قالب مطالبات سررسید گذشته، معوق و مشکوک وصول درآمده بود که این رقم در مدت مشابه سال جاری با توجه به افزایش حجم تسهیلات پرداخت شده به ویژه از محل خط اعتباری مسکن مهر، با 170 درصد رشد مطالبات به حدود 705 میلیارد ریال معادل سه و چهار دهم درصد از کل تسهیلات پرداختی بانک رسیده است.
امیری یاد آور شد: بیش از 66 و هفت دهم درصد این میزان مطالبات ناشی از پرداخت تسهیلات تکلیفی از سوی دولت قبل به مطالبات مسکن مهر و مسکن روستائی بوده است که بانک هیچ گونه تصرفی در پذیرش وثیقه و ضامن ها آن نداشته و انتظار می رود با حمایت دولت و مسئولان سازمان ها و نهادها، در وصول مطالبات اشاره شده مساعدت صورت پذیرد.
وی، با یادآوری انجام برخی خدمات بانک مسکن استان مرکزی دربخش بانکداری الکترونیک در طول سه سال گذشته گفت: افزایش تعداد دستگاه های خودپرداز از 32 دستگاه و متوسط تراکنش ماهیانه 239 میلیارد ریال به 37 دستگاه با متوسط تراکنش ماهیانه 497 میلیارد، افزایش تعداد وب کیوسک های داخل شعب از شش دستگاه به 21 دستگاه در سال جاری و افزایش تعداد صندوق امانات بانک از 728 صندوق به یک هزار و 140 مورد در شعبه مرکزی اراک از جمله اقدام های این مدیریت در راستای اجرای بانکداری الکترونیک است.
مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی افزود: افزایش تعداد پایانه های فروشگاهی از 703 دستگاه به یک هزار و 311 دستگاه و تعداد مسکن کارت های صادره از 194 هزار و 310 کارت به 283 هزار و 911 کارت از دیگر اقدام های این مدیریت در این حوزه بوده است.
امیری، با یادآوری سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل و عزم جدی بانک مسکن در رونق بخشیدن به اقتصاد کشور افزود: بانک مسکن در سال جاری برای عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری با تدوین و اجرای سیاست هائی انبساطی، به نوعی محرک توسعه و خروج اقتصاد کشور از رکود به شمار آمده و مسئولان این بانک در راستای منفعت اجتماعی، در تلاشند دولت را برای رونق و توسعه اجتماعی و اقتصادی یاری دهند.
وی افزود: این حرکت بانک، واکنش مثبت مردم و بازار را در پی داشته با حمایت صاحب نظران و مسئولان اقتصادی کشور و مدیران دستگاه های اجرائی زمینه ایجاد خط تولید و اشتغال بیش از 300 نفر را به همراه داشته است.

1955/6013/