شناسهٔ خبر: 15011428 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرعامل برق جنوب کرمان خبر داد

کلنگ‌زنی یک هزار و 168 پروژه برق‌رسانی در کرمان

مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان گفت: همزمان با حضور استاندار کرمان در شهرستان سیرجان یک هزار و 168 پروژه برق‌رسانی با 70 میلیارد تومان اعتبار در استان کرمان کلنگ‌زنی می‌شود و 70 روستا باید برق‌دار شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سیرجان، عبدالوحید مهدوی‌نیا صبح امروز در آیین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پروژه‌های شهرستان سیرجان با حضور استاندار کرمان اظهار داشت: طی دولت تدبیر و امید 180 میلیارد تومان در بخش‌های زیربنایی برق در جنوب استان کرمان هزینه شده است.

وی بیان داشت: ایجاد یک هزار و 700 کیلومتر خط فشار ضعیف و متوسط برق، نصب 4 هزار دستگاه ترانسفورماتور و برق‌رسانی به 278 روستا طی سه سال گذشته انجام شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای جنوب استان کرمان ادامه داد: 23 روستا و 11 گلزار شهدا در استان کرمان طی سه سال گذشته از طریق انرژی خورشیدی برق‌دار شده‌اند.

مهدوی‌نیا از برقدار شدن یک هزار و 500 حلقه چاه آب کشاورزی در دولت یازدهم خبر داد و ابراز داشت: همچنین 7 میلیارد و 700 میلیون تومان پروژه برق‌رسانی در شهرهای مختلف انجام شده است.

وی عنوان کرد: همزمان با حضور استاندار کرمان در شهرستان سیرجان یک هزار و 168 پروژه برق‌رسانی با 70 میلیارد تومان اعتبار در استان کرمان کلنگ‌زنی می‌شود و 70 روستا باید برق‌دار شوند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای جنوب استان کرمان متذکر شد: با وجود اقدامات صورت گرفته در بخش برق اما برای رفع افت ولتاژ برق هنوز کارهای زیادی داریم و می‌خواهیم میزان خاموشی را به استاندارد اروپا برسانیم.

انتهای پیام/80019/خ20