به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛ مهدی ملکی شامگاه دیشب در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: اداره غله و بازرگانی وظیفه تأمین و توزیع کالاهای اساسی را بر عهده دارد که یک کار بسیار مهم و استراتیژیک است.
وی بیان کرد: لرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون و 820 هزار نفر دارای 14 کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید 800 هزار و 30 تن در سال است که از این میزان مصرف لرستان 200 هزار تن است و مابقی آن به سایر استان ها صادر می شود.
سرپرست غله و خدمات بازرگانی لرستان تصریح کرد: در استان لرستان 2 هزار نانوایی در حال فعالیت هستند که از این تعداد 700 نانوایی آرد خود را به صورت آزاد تأمین می کنند و مابقی که در بحث تولید نان لواش فعالیت می کنند آرد یارانهای تحویل می گیرند.
ملکی گفت: لرستان در جمع محدود استان هایی قرار دارد که فقط نانوایی لواش ها آرد یارانه ای دریافت می کنند چرا که در بیشتر استان ها آرد با یک قیمت بین نانوایی ها توزیع می شود که ماحصل ان پایین بودن نرخ نان های سنگگ، تافتون و بربر است.
وی افزود: ما هم اکنون بسته ای را آماده کرده ایم که در حال تدوین آن هستیم که بتوانیم در لرستان نیز این یکسان سازی صورت بگیرد تا مردم استان بتوانند از نان های سبوس دار که سالم نیز هستند در سبد غذایی خانوار بیشتر استفاده کنند.
سرپرست غله و خدمات بازرگانی لرستان تصریح کرد: علیرغم تصور مردم، نان های تیره نسبت به نان سفید از کیفیت بالایی به خاطر داشتن سبوس برخودار هستند چرا که در آن ویتامین و فیبر وجود دارد که نیاز بدن انسان است.
ملکی با اشاره به این که هم اکنون از ظرفیتهای استان به خوبی استفاده میکنیم، بیان کرد: با توجه به اقداماتی که در راستای خرید گندم از کشاورزان صورت دادیم توانستیم طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل 300 میلیارد تومان به نفع بیت المال صرفه جویی کنیم که در کشور یک اقدام بی سابقه به شمار می آید.
وی اظهار کرد: رسماً اعلام می کنیم با توجه به پایان رسانیدن جمع آوری گندم، هم اکنون حتی یک کیلو گندم در انبارهای غیر استاندارد نداریم و برای 2 سال و 6 ماه آینده نیز گندم برای نیاز استان در سیلوهای خود انبار کرده ایم.
سرپرست غله و خدمات بازرگانی لرستان بیان کرد: نسبت به سال گذشته در بحث خرید گندم از یک رشد 58 درصدی برخورداریم و امیدواریم بتوانیم از این نعمت خدادادی به نحو مطلوبی نیز استفاده کنیم.
ملکی گفت: در بحث برداشت گندم، شهرستان کوهدشت و رومشکان بیشترین میزان تولید را نسبت به سایر شهرستان های استان داشته اند.
وی همچنین به پرداخت پول کشاورزان استان اشاره کرد و ابراز داشت: تاکنون توانسته ایم پول 35 درصد کشاورزان استان را پرداخت کنیم و به دنبال آن هستیم که در سریع ترین زمان بتوانیم مابقی بدهی خودمان به کشاورزان را نیز تصویه کنیم.
انتهای پیام/