محمود وفایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان کرمان این خبر را در جلسه کارگروه میراث فرهنگی اعلام کرد و گفت: پارسال کمتر از ۱۰ هزار نفر گردشگر وارد استان کرمان شدند.
وی افزود: در ۵ ماه گذشته ۱۵هزار گردشگر از استان عبور کردند که پیشبینی میشود این تعداد، تا پایان سال جاری به ۳۰ هزار نفر برسد.
او گفت: در دولت یازدهم اقدامهای مؤثری در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و توجه به مسائل مرتبط با این صنعت انجام شده که کم سابقه است.
وفایی اتفاقی را که در ثبت جهانی آثار طبیعی و میراثی استان کرمان افتاد، فوقالعاده مهم دانست و افزود. استان کرمان در کشور بر قله ثبت آثار جهانی قرار دارد و از این نظرمقام نخست را داردکه فرصت ارزندهای را در زمینه معرفی استان و جذب گردشگران فراهم کرده است.
وی با اشاره به اقامتگاههای بوم گردی در سطح استان کرمان اعلام کرد: در این اقامتگاهها فضایی برای نمایش و فروش صنایعدستی روستائیان پیشبینی شده است و این اقامتگاههای روستایی معادل ظرفیت هتلینگ استان میتوانند پذیرش گردشگر داشته باشند.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان کرمان با پیگیریهای استاندار پرونده کاروانسرای وکیل در حوزه قضایی بررسی شد و امید میرود با رای قاضی، این بنای ارزشمند آزادسازی شود.
وفایی همچنین اظهار امیدواری کرد؛ با توجهی که به میراث فرهنگی استان میشود، بازار سر پوشیده کرمان نیز در آینده به ثبت جهانی برسد.
وی با اعلام این که استان کرمان امسال در حوزه صنایعدستی رتبه نخست کشور را به دست آورد، گفت: تلاش میکنیم شهر سیرجان را به عنوان شهر جهانی گلیم به ثبت برسانیم.
وفایی یادآور شد: بسیاری از تولیدات صنایعدستی و شاخصههای مربوط به ذائقه مردم استان کرمان را نیز به ثبت ملی خواهیم رساند که از آن جمله فالوده کرمانی و پسته است.