به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رمضانعلی حلوایی رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان در بازدید از شبکه اطلاع رسانی مرآت با اشاره به نقش رسانه ها در ترویج ارزش های اسلامی گفت: اگر اطلاع رسانی به موقع و شفاف صورت گیرد جامعه و افکار عمومی نیز از آن استقبال خواهند کرد.
حلوایی با تقدیر از فعالیت های گسترده شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان در ماه های گذشته تصریح کرد: مرآت با اقدامات چشمگیر خود در فضای رسانه ای به یکی از مراجع خبری استان تبدیل شده است و بنده نیز از طریق شبکه های اجتماعی اخبار آن را تعقیب می کنم.
وی با تاکید بر ضرورت پیگیری فراجناحی مسائل و موضوعات اجتماعی توسط رسانه ها افزود: متاسفانه بسیاری از رسانه ها چون به برخی سازمان ها و گروه های سیاسی وابستگی دارند و از استقبال کافی برخوردار نیستند برخوردهای دوگانه ای با موضوعات صورت می دهند.
یکی از برکات انقلاب اسلامی توجه ویژه به عتبات عالیات است
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان در خصوص پیشینه این ستاد نیز گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات یک مجموعه مردم نهاد است و وظیفه جمع آوری کمک های مادی و معنوی مردم در خصوص بازسازی و توسعه حرم ائمه معصومین (س) در شهرهای نجف اشرف، کربلای معلی، سامرا و کاظمین را برعهده دارد.
حلوایی یادآور شد: یکی از برکات انقلاب اسلامی توجه ویژه به عتبات عالیات و توسعه اماکن مقدسه بوده است که با هدف نشر ارزش های اسلامی صورت می گیرد.
وی به هجوم گروه های تروریستی و تکفیری در سالهای اخیر به اماکن مقدس شیعه در عراق و سوریه اشاره کرد و افزود: دشمن تلاش می کند با تخریب قبور مطهر ائمه معصومین (س) و حرم های مقدس نشانه ای از تشیع باقی نماند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه بیش از یک دهه از فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات می گذرد اظهار کرد: در حال حاضر این ستاد وارد سومین مرحله فعالیت های خود که به اجرای پروژه ها مربوط می شود شده است و اجرای پروژه ها با زمانبندی و رعایت جدیدترین اصول مهندسی و نیز اصول معماری ایرانی اسلامی در حال اجرا است.
صحن عقیله بنی هاشم در کربلای معلی در حال ساخت است
حلوایی ادامه داد: گل سرسبد طرح های ستاد بازسازی عتبات عالیات، پروژه ساخت صحن و شبستان حضرت زهرا (س) در کنار حرم امیرالمومنین علی (ع) است که حدود 220 هزار متر مربع مساحت دارد که با افزودن آن 20 برابر فضای فعلی به مساحت این حرم شریف اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این پروژه بزرگترین پروژه مذهبی جهان اسلام است اظهار کرد: فاز اول این پروژه در فروردین 95 به تولیت حرم واگذار شد و بخش دیگر آن نیز در روز عید غدیر به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات تاکید کرد: کتابخانه، موزه، پارکینگ و سرویس بهداشتی از بخش های دیگر این صحن خواهد بود و نیز مسیری برای تردد میهمانان پیش بینی شده است تا از مسدود شدن مسیر تردد زائران در موارد خاص جلوگیری شود.
حلوایی در خصوص پروژه های این ستاد در کربلای معلی نیز گفت: در شهر کربلا طرح توسعه حرم مطهر سیدالشهدا (ع) با عنوان صحن عقیله بنی هاشم که در حد فاصل خیمه گاه تا باب القبله قرار گرفته با وسعتی بالغ بر 16 هکتار در حال انجام است که تا 6 سال آینده افتتاح خواهد شد.
اعزام 800 نیروی متخصص در قالب 50 کاروان از استان سمنان
وی یکی از ماموریت های دیگر این ستاد را شناسایی، جذب و اعزام نیروهای تخصصی برای کار در عتبات عالیات اعلام کرد و افزود: این متخصصین که شامل برقکار، بنا، نقاش، گچکار و کارگر ساده می شوند به مدت یک ماه و عمدتا به صورت رایگان به عراق اعزام می شوند که نیروهای مربوط به استان سمنان عمدتا در پروژه های نجف اشرف مشغول به کار هستند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان با اشاره به اعزام 800 نیروی متخصص در قالب 50 کاروان در سالهای گذشته گفت: در حال حاضر 50 نفر از نیروهای متخصص استان سمنان در حرم امیرالمومنین علی (ع) ماموریت های محول شده را انجام می دهند.
حلوایی ادامه داد: وی ماموریت دیگر این ستاد را مشارکت در برنامه های ستاد کشوری اربعین دانست و گفت: این ستاد در کمیته های اسکان و تعذیه و نیز جذب و مشارکت های مردمی حضور دارد.
بیش از 10 هزار نفر از استان سمنان در مراسم پیاده روی اربعین امسال شرکت می کنند
عضو ستاد اربعین استان سمنان با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 8 هزار نفر از مردم استان سمنان در مراسم جهانی پیاده روی اربعین شرکت داشته اند اظهار کرد: پیش بینی می کنیم امسال بیش از 10 نفر از استان سمنان در این مراسم بزرگ حضور یابند.
حلوایی از برپایی 4 موکب توسط ستاد بازسازی استان سمنان در شهرهای کربلا و نجف در اربعین امسال خبر داد و گفت: چنانچه برخی از دستگاه ها و نیز اقشار مختلف مردم کمک بیشتری کنند ممکن است این تعداد افزایش یابد.
وی به پیش بینی توزیع روزانه 20 هزار غذای گرم در این موکب ها اشاره کرد و افزود: این موکب ها از ده روز قبل از روز اربعین تا 5 روز پس از پایان مراسم اربعین به ارائه خدمات به زوار اباعبدالله الحسین (ع) خواهند پرداخت.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان تصریح کرد: مجموع کمکهای نقدی و غیرنقدی مردمی در سال گذشته با احتساب کمکهای مربوط به مراسم اربعین نزدیک به هشتصد میلیون تومان بوده است که این عدد فقط مربوط به کمکهایی می شود که از طریق ستاد جمع آوری شده اند.
عضو ستاد اربعین استان سمنان خاطر نشان کرد: با هماهنگی هایی که با فرمانداران و مسئولان استان صورت انجام شده است زمینه مشارکت و کمک بیشتر مردم برای مراسم اربعین فراهم خواهد شد و امیدواریم بتوانیم امکانات بیشتری را در اختیار زوار عزیز قرار دهیم.
یکی از دربهای حرم امام حسین (ع) در سمنان ساخته می شود
حلوایی به واگذاری پروژه های خاص بازسازی به برخی از استان های بزرگ کشور اشاره کرد و افزود: بنابر توصیه حضرت آیت الله شاهچراغی نماینده محترم ولی فقیه در استان سمنان بنا شده است ساخت یکی از درب های حرم امام حسین (ع) به صورت اختصاصی به ستاد بازسازی استان سمنان واگذار شود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان در پاسخ به برخی شبهات پیرامون هزینه کردن برای حرم های مطهر اهل بیت (س) تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات فقط مسئول ساماندهی کمک های مردمی است و اگر این ستاد این ماموریت را انجام ندهد مردم منتظر نخواهند ماند و خودشان دست به کار خواهند شد چرا که عشق و ارادت مردم ایران به اهل بیت عصمت و طهارات امری بی نظیر است.
وی ادامه داد: ما مسئولیت داریم همه کسانی را که دل در گرو ائمه معصومین (ع) دارند در این سفره پر خیر و برکت سهیم کنیم.
حلوایی با بیان اینکه حتی کمترین کمکهایی که از سوی مردم انجام می شود نیز با عشق و علاقه قلبی صورت می گیرد افزود: قطعا ستاد بازسازی عتبات عالیات نقش مهمی در سازماندهی و هدایت مشارکتهای مردمی ایفا می کند.
انتهای پیام/رض