به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، بعد از ظهر امروز و به مناسبت هفته دولت با حضور جمعی از بانوان کارمند ادارات شهرستان دلیجان نشست کتابخوان در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار و شش کتاب به حاضرین معرفی شد.
کتاب «شما عظیمتر از آنی که میاندیشید» اثر مسعود لعلی از جمله کتابهایی بود که توسط فهیمه لطفعلی ارائه شد.
کتاب شما عظیمتر از آنی هستید که میاندیشید اثر مسعود لعلی است که در بخش موفقیت، خودشناسی، رشد ـ روانشناسی قرار گرفته است.
در این کتاب نویسنده با ارائه داستانهای کوتاه طنز تلاش دارد تا قوانینی را درباره زندگی، کامیابی و موفقیت، خلاقیت، شخصیت، اخلاقیات، ارتباطات میان فردی و معنویت تبیین و در اختیار مخاطبان قرار دهد.
در پایان هر داستان نیز نسخه اخلاقی آن داستان آورده شده است، این کتاب نیز مانند جلدهای قبلی این مجموعه در صدد است با استفاده از داستانهای کوتاه و البته در این جلد با مایههای طنز این حقیقت شگرف و نوید بخش را به خواننده یادآوری کند.
در فصل اول با عنوان «موفقیت» مطالبی چون «تنها به اندازه نگرشتان با موفقیت فاصله دارید، خودت را دست کم نگیر، سکه تواناییها، برای بزرگ بودن باید بزرگ بود، احتیاط، ترسوها به بهشت نمیروند، بیسبال در بهشت، جملاتی که از طلا گرانتر هستند، سختترین کار بیکار نشستن است، فرمول سرعت، ضربالمثلهای موفقیت، پرنده به دنبال درخت میرود، نه درخت به دنبال پرنده، در کم نیاوردن کم نیاورید، تمرکز روی خواسته، در فرودگاه، داستان یک خودکشی، شکارچی فرصتها باش، شانس و بدشانسی، تا حالا که خوب بوده، او هنوز فوت کرده است و آموزههای آنتونی رابینز» آورده شده است.
«زندگی» عنوان فصل دوم این کتاب است که از مطالب موجود در این فصل میتوان به «درسهایی از وین دایر، قدرت نگرش و برداشتهای ذهنی، تنها حقایق، حقیقت دارند، قدرت فکر و مثبت اندیشی، پیامکهای روحیه بخش، خدا را شکر، تابلوهای نقاشی، رستوران و مشاور، مبادله، غلفت، پیامهایی برای بهتر زیستن، باغ وحش، بطالت، قضاوت و خردنامه» اشاره کرد.
کتاب «جانستان کابلستان» اثر رضا امیرخانی نیز توسط مریم قجری ارائه شد.
رضا امیرخانی در سال 88 سفری به افغانستان داشت که حاصل این اتفاق یک سفرنامه با نام جانستان کابلستان شده است.
این سفر که یک مسافرت شخصی و برای ملاقات با چند دوست افغان و دیدار از شهرهای مهم این کشور بود با ماجراهای غیرمنتظره و جالبی برای این نویسنده همراه شد که این ماجراها گاهی هیجان انگیز است، گاهی طنزآلود و گاهی هم به آشکار شدن حقایق دردناکی میانجامد.
در این سفرنامه امیرخانی تنها در محدوده سفرش به افعانستان نمیماند، بلکه به تاریخ و آینده، سیاست و اقتصاد و وقایع روز و گاه موضع بندی در باره اتفاقاتی معطوف میشود که این نویسنده همیشه در برابرشان سکوت کرده است.
کتاب «من منم تو تویی» نوشته امیررضا آرمیون نیز توسط مریم نجفی معرفی شد.
آیا تاکنون برایتان سؤال پیش آمده که چرا هر انسان رفتار مخصوص به خودش را دارد؟ چرا در شرایطی یکسان یک فرد عصبانی میشود و فرد دیگری خونسرد است؟ به راستی دلیل این تفاوت در رفتارها چیست؟ کتاب من منم تو تویی پاسخ این سوالات را میدهد.
به نظر میرسد که دلایل خاصی در پس رفتارهای ما وجود دارد و تا زمانی که آن دلایل پابرجا هستند، ما در شرایط مختلف زندگی رفتارهای خاصی از خود نشان میدهیم، اگر این گونه نباشد احتمالاً دیگران به سلامت عقلیمان شک خواهند کرد.
هدف از نوشتن این کتاب، تنها بیان عقیدهای شخصی پیرامون عوامل مختلف تشکیل دهنده شخصیت انسانهاست و بیان این نکته که تمام رفتارها ناشی از اراده خود انسانها نیست و نباید به دلیل رفتاری خاص، افراد را نصیحت کرد و یا به آنها خرده گرفت، بلکه باید همه انسانها، از پیش داوری اجتناب کنند و با عینکی نو به دنیا بنگرند و چه زیباست دنیایی که هیچ کس درباره افراد دیگر پیش داوری نکند و چه زیباست دنیایی که تمام انسانهایش به اعمال و رفتارهای یکدیگر احترام بگذارند و این آرمان تنها در شرایطی حاصل میشود که دلایل رفتارهای دیگران را بفهمیم تا بتوانیم آنها را درک کنیم.
در نشست امروز همچنین کتاب «سیره فاطمی» اثر علی رفیعی توسط مریم کارچی معرفی شد.
ابعاد شخصیت و رفتارهای عملی حضرت زهرا (س) به عنوان الگوی کامل یک زن مسلمان در 16 بحث، در این کتاب به صورت مختصر بیان شده است، هدف این است که شناخت رفتار و سیره فاطمه زهرا به عنوان بهترین عامل، برای تربیت اسلامی مطرح شود.
زوایای سیره حضرت زهرا در موضوعات زیر روشن شده است: خداشناسی و ایمان، عبادت خالصانه، اطاعتپذیری از مقام نبوت و امامت، عصمت و عفت، مسئولتپذیری، صبوری و بردباری، ادب و وقار و مهربانی، سادهزیستی، ایثار و انفاق، ظلمستیزی، همسر داری، فرزند داری و حضور در عرصههای اجتماعی و سیاسی.
در ادامه نشست امروز مریم حیدری به معرفی کتاب «مهارتهای زندگی» نوشته کریس آل کلنکه پرداخت.
همه ما گاهی در زندگی با چالشها و مشکلاتی مواجه میشویم، در جریان این دشواریها، در اختیار داشتن منابع و مهارتهایی که به ما کمک میکنند تا به بهترین شکل ممکن از حل مشکلات خود برآییم، تسلیبخش است، پژوهشگران اطلاعات ارزشمندی را در باره نحوه مقابله افراد با مشکلات زندگی جمعآوری کردهاند، آنها تلاش خود را بر پاسخ دادن به پرسشهای زیر معطوف کردهاند:
آیا میتوان سبکهای مقابلهای متفاوت را شناسایی و ارزیابی کرد؟ آیا برخی راهبردهای مقابلهای برای مقابله با مشکلات خاص از راهبردهای دیگر مفیدتر و مؤثرتر هستند؟ چگونه میتوانیم یاد بگیریم که با مشکلات مؤثرتر مقابله کنیم؟
کتاب حاضر، جدیدترین تکنیکهای روبرو شدن با دشواریها را به صورت کاربردی مورد بررسی قرار میدهد که شامل دو جلد است، جلد اول آن شامل: مفهوم مقابله، فرایند مقابله کردن، هشت مهارت مقابلهای، مقابله با شکست، مقابله با افسردگی و... و جلد دوم آن شامل: مقابله با اختلافات زناشویی، کنار آمدن با فقدان، مقابله با پیری، مقابله با درد، مقابله با بیماری و... است.
کتاب «دختر شینا» نوشته بهناز ضرابیزاده نیز توسط الهه علیمرادی معرفی شد.
بهناز ضرابیزاده نویسنده این کتاب نام اثرش را «دختر شینا» گذاشته است، موضوع اصلی آن، مرور خاطرات «قدمخیر محمدی کنعان» همسر شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر است.
دختر شینا داستان زندگی عاشقانه «قدمخیر محمدی» با «شهید حاج ستار ابراهیمی» است که میتواند سحر هزاران عشق مثلثی و مربعی سریالهای صدا و سیما و فیلم فارسیهای سینمای امروز را برملا کند.
دختر شینا عاشقانهای است که زندگی شده و نشان میدهد که سبک زندگی ایرانی شیوه پاک و عاشقانه زیستن و فداکاری و ایثار را در بالاترین جایگاه و کیفیت داراست و این سبک زندگی ما را در جنگ تحمیلی پیروز کرد و امروز نیز ما را در جنگ نرم فاتح خواهد کرد.
بهترین اثر بهناز ضرابیزاده توسط انتشارات سوره مهر در 263 صفحه منتشر شده است و تا به امروز بیش از 15 بار تجدید چاپ شده است.
دختر شینا در 19 فصل روایت شده است که از دوران کودکی قدمخیر آغاز میشود؛ از زمانی که نامش را به خاطر قدم خوشی که داشت «قدمخیر» گذاشتند تا زمانی که حماسه زندگیاش را در پشت جبههها رقم زد و نامش به عنوان همسر شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر در تاریخ این کشور ماندگار شد.
انتهای پیام/87010/ب30
∎