صاحبخبر - وزیر ارشاد از عملکرد شرکت گاز تمجید کرد
گروه شهرستان : علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر در مصلای شهر رشت از تلاش همه مسوؤلین استان بویژه شرکت گاز گیلان درجهت خدمت رسانی به مردم شریف گیلان قدردانی کرد. جنتی گازرسانی به 200 روستای استان در سال جاری را بسیار ارزشمند ارزیابی کرد و خواستار تلاش مضاعف مسؤولین اجرایی استان درجهت خدمت رسانی هرچه شایسته تر مسؤولین به مردم شریف استان شد. وزیر فرهنگ و ارشاد با اشاره به اینکه زندگی شهیدان رجایی و باهنر الگوی تمام مدیران و مسؤولان است، گفت: رجایی و باهنر نمونهای از تلاش و ایثار بودند. وی با اشاره به مجاهدتهای شهید رجایی در زمان طاغوت اظهار داشت: به دلیل مقاومتهایی که در مقابل رژیم گذشته داشت و حاضر نبود سر تعظیم فرود آورد یک سال شهید رجایی را در زندان انفرادی نگه داشتند. لازم به ذکر است در این مراسم از نرم افزار اولین استاندار شهید کشور رونمایی شد.
نشست کتابخوان بانوان کارمند ادارات شهرستان دلیجان برگزار شد
گروه شهرستان : به مناسبت هفته دولت و با حضور جمعی از بانوان کارمند ادارات شهرستان دلیجان، نشست کتابخوان در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
به مناسبت هفته دولت با حضور جمعی از بانوان کارمند ادارات شهرستان دلیجان نشست کتابخوان در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار و شش کتاب به حاضرین معرفی شد. کتاب «شما عظیمتر از آنی که میاندیشید» اثر مسعود لعلی از جمله کتابهایی بود که توسط فهیمه لطفعلی ارائه شد. کتاب شما عظیمتر از آنی هستید که میاندیشید اثر مسعود لعلی است که در بخش موفقیت، خودشناسی، رشد ـ روانشناسی قرار گرفته است. در این کتاب نویسنده با ارائه داستانهای کوتاه طنز تلاش دارد تا قوانینی را درباره زندگی، کامیابی و موفقیت، خلاقیت، شخصیت، اخلاقیات، ارتباطات میان فردی و معنویت تبیین و در اختیار مخاطبان قرار دهد.
در پایان هر داستان نیز نسخه اخلاقی آن داستان آورده شده است، این کتاب نیز مانند جلدهای قبلی این مجموعه در صدد است با استفاده از داستانهای کوتاه و البته در این جلد با مایههای طنز این حقیقت شگرف و نوید بخش را به خواننده یادآوری کند.
در فصل اول با عنوان «موفقیت» مطالبی چون «تنها به اندازه نگرشتان با موفقیت فاصله دارید، خودت را دست کم نگیر، سکه تواناییها، برای بزرگ بودن باید بزرگ بود، احتیاط، ترسوها به بهشت نمیروند، بیسبال در بهشت، جملاتی که از طلا گرانتر هستند، سختترین کار بیکار نشستن است، فرمول سرعت، ضربالمثلهای موفقیت، پرنده به دنبال درخت میرود، نه درخت به دنبال پرنده، در کم نیاوردن کم نیاورید، تمرکز روی خواسته، در فرودگاه، داستان یک خودکشی، شکارچی فرصتها باش، شانس و بدشانسی، تا حالا که خوب بوده، او هنوز فوت کرده است و آموزههای آنتونی رابینز» آورده شده است.
«زندگی» عنوان فصل دوم این کتاب است که از مطالب موجود در این فصل میتوان به «درسهایی از وین دایر، قدرت نگرش و برداشتهای ذهنی، تنها حقایق، حقیقت دارند، قدرت فکر و مثبت اندیشی، پیامکهای روحیه بخش، خدا را شکر، تابلوهای نقاشی، رستوران و مشاور، مبادله، غلفت، پیامهایی برای بهتر زیستن، باغ وحش، بطالت، قضاوت و خردنامه» اشاره کرد. کتاب «جانستان کابلستان» اثر رضا امیرخانی نیز توسط مریم قجری ارائه شد. رضا امیرخانی در سال 88 سفری به افغانستان داشت که حاصل این اتفاق یک سفرنامه با نام جانستان کابلستان شده است. این سفر که یک مسافرت شخصی و برای ملاقات با چند دوست افغان و دیدار از شهرهای مهم این کشور بود با ماجراهای غیرمنتظره و جالبی برای این نویسنده همراه شد که این ماجراها گاهی هیجان انگیز است، گاهی طنزآلود و گاهی هم به آشکار شدن حقایق دردناکی میانجامد. در این سفرنامه امیرخانی تنها در محدوده سفرش به افعانستان نمیماند، بلکه به تاریخ و آینده، سیاست و اقتصاد و وقایع روز و گاه موضع بندی در باره اتفاقاتی معطوف میشود که این نویسنده همیشه در برابرشان سکوت کرده است. کتاب «من منم تو تویی» نوشته امیررضا آرمیون نیز توسط مریم نجفی معرفی شد. آیا تاکنون برایتان سؤال پیش آمده که چرا هر انسان رفتار مخصوص به خودش را دارد؟ چرا در شرایطی یکسان یک فرد عصبانی میشود و فرد دیگری خونسرد است؟ به راستی دلیل این تفاوت در رفتارها چیست؟ کتاب من منم تو تویی پاسخ این سوالات را میدهد. به نظر میرسد که دلایل خاصی در پس رفتارهای ما وجود دارد و تا زمانی که آن دلایل پابرجا هستند، ما در شرایط مختلف زندگی رفتارهای خاصی از خود نشان میدهیم، اگر این گونه نباشد احتمالاً دیگران به سلامت عقلیمان شک خواهند کرد. هدف از نوشتن این کتاب، تنها بیان عقیدهای شخصی پیرامون عوامل مختلف تشکیل دهنده شخصیت انسانهاست و بیان این نکته که تمام رفتارها ناشی از اراده خود انسانها نیست و نباید به دلیل رفتاری خاص، افراد را نصیحت کرد و یا به آنها خرده گرفت، بلکه باید همه انسانها، از پیش داوری اجتناب کنند و با عینکی نو به دنیا بنگرند و چه زیباست دنیایی که هیچ کس درباره افراد دیگر پیش داوری نکند و چه زیباست دنیایی که تمام انسانهایش به اعمال و رفتارهای یکدیگر احترام بگذارند و این آرمان تنها در شرایطی حاصل میشود که دلایل رفتارهای دیگران را بفهمیم تا بتوانیم آنها را درک کنیم.∎