به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز (سه شنبه) اظهار کرد، روسیه خواهان مشاهده تلاش بیشتری از سوی آمریکا برای همکاری بیشتر با مسکو در سوریه است.
پسکوف در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره این که آیا کرملین از تعامل روسیه-آمریکا در سوریه راضی است گفت: این برای ما مایه تاسف است که همچنان از همکاری واقعی در سوریه فاصله زیادی داریم.
این در حالی است که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه روز جمعه بعد از یک مذاکرات 12 ساعته با جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در شهر ژنو اظهار کرد، هنوز آمریکا و روسیه بر سر هماهنگ کردن اهداف حملات در سوریه به توافق نرسیدهاند اما اظهار امیدواری کرد در آینده این مساله با رایزنیها و کارشناسیهای بیشتر عملی شود.
روز دوشنبه خبرگزاری اینترفاکس روسیه گزارش داد که مسکو و واشنگتن در حال بررسی انجام عملیات مشترک علیه افراد مسلح در حلب در ماه اکتبر هستند.
در واکنش به انتشار این خبر فرستاده آمریکا به سوریه اخبار مربوط به وجود هماهنگی نظامی میان واشنگتن و مسکو برای اقدام مشترک در سوریه را تکذیب کرد.
انتهای پیام